Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie a fost depus sambata la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie a fost depus sambata la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucuresti

Update 18:30 - Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie - decedat vineri seara, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta - a fost depus, sambata, in jurul orei 16. 00, la Sala Studio a. continuă pe Antena3

Trupul neinsufletit al lui Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie, inmormantarea este programata duminica

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Bucuresti, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, a declarat pentru Mediafax actrita Anca Pandrea, partenera de viata a artistului. Indurerata, Anca Pandrea, care i-a stat alaturi lui Iurie Darie mai bine de 25 de ani, a spus ca nu a fost stabilita inca ora la care trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul de Comedie. Am dormit cu el azi-noapte. L-am luat in brate si l-am incalzit, a spus actrita plangand.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie din Capitala

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, a declarat actrita Anca Pandrea,.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie. inmormantarea va avea loc duminica

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica. Anca Pandrea, cea care i-a stat alaturi.

Victor Ponta a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi.

Trupul neinsufletit al lui Iurie Darie, depus astazi la Teatrul de Comedie.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc maine, a declarat pentru Mediafax actrita Anca Pandrea, partenera de viata a artistului. Indurerata, Anca Pandrea, care i-a stat alaturi lui Iurie Darie mai bine de 25 de ani, a spus ca nu a fost stabilita inca ora la care trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul de Comedie. Am dormit cu el azi-noapte. L-am luat in brate .

Inmormantarea lui Iurie Darie va avea loc duminica, de la ora 14.00, la cimitirul Sfanta Vineri

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie, decedat vineri seara, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a fost depus, sambata, in jurul orei 16. 00, la Sala Studio a Teatrului de.

Trupul lui Iurie Darie a fost depus la Teatrul de Comedie. Actorul se odihneste pana maine in a doua lui casa

Iurie Darie, care a facut cele mai mari roluri la Teatrul de Comedie, unde a jucat primul rol, in 1961, in Burghezul gentilom, a fost adus azi dupa-amiaza la Sala Studio a acestui teatru. La sicriul sau au venit, rand pe rand, actorii Vladimir Gaitan, Dorina Chiriac, regizorul Dinu Cernescu.

Sergiu Nicolaescu: Iurie Darie a fost unul dintre marii actori ai Romaniei

Regizorul Sergiu Nicolaescu a aflat in urma cu putin timp despre decesul actorului Iurie Darie si s-a declarat de-a dreptul socat pentru disparitia unui om de exceptie.

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit, un actor desavarsit

Premierul Victor Ponta a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, transmite.

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, potrivit Mediafax. Astazi este doliu in lumea teatrului, a filmului si a culturii romanesti. Este o zi trista, care ne demonstreaza din nou cat de important este sa le aratam in fiecare zi marilor nostri actori respectul si pretuirea noastra. A plecat dintre noi un om deosebit, un .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )