Libnet.ro
UNICEF

15:45

Trupul neinsufletit al lui Szobi Cseh a fost depus ieri in capela cimitirului Bellu. inmormantarea va fi astazi

Adevărul Adevărul,
Trupul neinsufletit al lui Szobi Cseh a fost depus ieri in capela cimitirului Bellu. inmormantarea va fi astazi

Trupul neinsufletit al cascadorului Szobi Cseh, care a murit in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 71 de ani, a fost depus ieri dimineata, in jurul orei 10. 00, la capela cimitirului Bellu din Capitala, iar cateva zeci de persoane au venit sa-i aduca un ultim omagiu. continuă pe Adevărul

Trupul neinsufletit al cascadorului Szobi Cseh a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Acesta va fi inmormantat duminica

Trupul neinsufletit al cascadorului Szobi Cseh, care a murit in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 71 de ani, a fost depus sambata dimineata la capela Cimitirului Bellu din Capitala, cateva zeci de persoane venind sa-i aduca un ultim omagiu. Acesta va fi inmormantat duminica.

Trupul neinsufletit al cascadorului Szobi Cseh a fost depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al cascadorului Szobi Cseh a fost adus la capela cimitirului Bellu sambata, in jurul orei 10.

Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Bellu

Cascadorul si actorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare duminica, in jurul orei 16:00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla, transmite Mediafax.

Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu

Cascadorul si actorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare, duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla.

Cascadorul Szobi Cseh a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Basescu a semnat, vineri, decretul prin care cascadorul Szobi Cseh a fost decorat, post-mortem, cu Ordinul National Steaua Romaniei. Potrivit AdministratieiPrezidentiale, in semn de.

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Szobi Cseh fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, a anuntat fiul cascadorului. Trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Bellu din Bucuresti sambata, in jurul orei .

Cascadorul Szobi Cseh a murit la varsta de 71 de ani: Acesta suferea de cancer osos (VIDEO)

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, vineri dimineata, la varsta de 71 de ani, la Spitalul Fundeni. Acesta a fost rapus de o forma grava de cancer osos. in 2012, Szobi Cseh a aflat ca are cancer, fiind.

VIDEO ARHIVA Cascadorul Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Szobi Cseh fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava.

VIDEO ARHIVA Szobi Cseh, cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana si fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava. Szobi Cseh a fost cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, cu peste 150 de filme la activ, de la Dacii lui Sergiu Nicolaescu, debutul sau, pana la Amen de Costa-Gavras.

Cascadorul Szobi Cseh, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Szobi Cseh a fost condus pe ultimul drum. Cel mai cunoscut cascador roman a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Bellu. Cascadorul a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )