Libnet.ro
UNICEF

12:31

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt

Sicriul cu trupul neinsuifletit al indragitei actrite Draga Olteanu a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt, unde prietenii si cunoscutii vor putea merge sa prezinte un ultim omagiu. continuă pe Antena3

Sicriul actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamt

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamt si va ramane acolo vineri si sambata, iar cei care vor dori pot merge sa isi ia ramas bun. Actrita va fi inmormantata cu onoruri militare, duminica.

Trupul regretatei actrite Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt. Pana cand i se va putea aduce un ultim omagiu

Joi seara, sicriul cu trupul neinsufletit al regretatei actrite Draga Olteanu Matei a fost depus pe scena cinematografului Dacia Mon Amour, fiind adus pe brate de militarii Garnizoanei Piatra-Neamt. Oamenii i.

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei

Dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei, Florin Piersic a postat un mesaj emotionant pe paginade Facebook. Florin Piersic si Draga Olteanu Matei au fost colegi de scenasi.

Mesaj emotionant al lui Florin Piersic, la moartea actritei Draga Olteanu Matei: Du-le dorul meu lui Moraru si Dinica. Te iubesc, scumpa mea!

Florin Piersic a transmis un mesaj emotionant la plecarea indragitei actrite Draga Olteanu Matei. Marele actor si-a adus aminte de Amza Pellea, Marin Moraru si Gheorghe Dinica.

Ultima dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. Ce i-a spus la telefon lui Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti

Doamna teatrului romanesc s-a stins din viata la 87 de ani, pe patul de spital. Draga Olteanu Matei a lasat o adevarata avere neamului romanesc, o multime de filme, o multime de piese de teatru in care a interpretat roluri magistrale. Viata sa personala a fost una intensa, la fel ca cea profesionala.

Florin Piersic, mesaj extrem de trist dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Zi foarte trista pentru romani, dupa ce indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in urma complicatiilor provocate de o hemoragie digestiva. Vestea l-a marcat profund si pe Florin Piersic. Desi posteaza foarte rar, marele actor a postat pe Facebook un mesaj extrem de trist.

Mesaje emotionante la moartea actritei Draga Olteanu Matei:O comoara de inteligenta, umor, autoironie si har pe care le pot duce doar cei magistrali

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata miercuri, la varsta de 87 de ani, intr-un spital din Iasi. Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Alexandru Arsinel, Irina Pacurariu, Mircea Radu si Iulia Albu se numara printre cei care si-au exprimat regretul si au transmis mesaje de condoleante.

Adrian Paduraru, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: imi vine sa plang si nu pot. Se mai pierde ceva din visurile noastre de adolescenta Marii artisti romani parca merita ceva mai mult in timpul vietii (VIDEO)

Adrian Paduraru spune despre Draga Olteanu Matei ca este probabil cea mai spectaculoasa Chirita pe care a avut-o filmul romanesc. in direct pe B1 TV, el si-a exprimat regretul fata de decesul uriasei.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, se afla in continuare in stare critica, fiind internata de cateva zile in Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Actrita sufera de afectiuni cronice cardiovasculare si endocrine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )