Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a. continuă pe B1

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal: in urma unui SANTAJ MAFIOT deja obisnuit pentru stilul Dragnea am fost impiedicat si eu si altii sa votam

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost impiedicat sa participe la votul de miercuri din Camera deputatilor asupra modificarilor la Codul Penal pentru ca Liviu Dragnea a schimbat pe ultima suta de metri.

Tudor Chirila, reactie vehementa dupa modificarea Codului Penal: Romania a devenit republica infractorilor, in care va domni spaga si incompetenta VIDEO

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 44 de ani) a reactionat vehement dupa adoptarea modificarilor aduse Codului Penal, declarand ca Romania a devenit republica infractorilor in care va domni spaga si incompetenta. Artistul a facut apel la proteste masive, dar pasnice: Eu totusi sper ca mai multa lume, nu doar cateva sute de oameni, este deranjata, profund indignata, scarbita si disperata de ce s-a intamplat astazi.

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat.

Protest neobisnuit la Brasov: Cum si-au exprimat oamenii nemultumirea fata de adoptarea modificarilor la Codul Penal(VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada, miercuri seara, in semn de protest fata de adoptarea, in Parlament, a modificarilor la Codul Penal. La Brasov a avut loc un protest mai putin obisnuit, cateva.

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca.

Forumul Judecatorilor din Romania: Adoptarea modificarilor Codului penal ne indeparteaza de la standardele minimale ale unui stat de drept

Forumul Judecatorilor din Romania, cea mai reprezentativa asociatie a magistratilor din Romania, trage un semnal de alarma, intr-un limbaj fara precedent, cu privire la modificarile aduse de Parlament codurilor penale, sustinand ca noua definitie a abuzului in serviciu va consolida retelele de crima organizata si ne indeparteaza de statul de drept.

USR, despre modificarile la Codul penal: S-a dat liber la marea praduiala. Romania este un stat autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea

Modificarea Codului Penal a primit luni raport favorabil in Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache. Abuzul in serviciu si grupul infractional organizat, do.

DOCUMENT Cine a ajutat PSD si ALDE sa treaca la vot Codul Penal: 9 deputati de la minoritati si unul de la PMP

Noua deputati ai minoritatilor nationale si unul de la PMP au ajutat PSD+ALDE sa faca majoritatea necesara pentru adoptarea modificarilor Codului penal. Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita / USR: De astazi Romania nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD.

Orban: Solicitam suspendarea modificarilor la Codul penal pna la adoptarea unui punct de vedere a Comisiei de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, cere suspendarea modificarilor la Codul Penal, dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, la solicitarea liberalilor, a sesizat Comisia de la Venetia in legatura cu modificarile aduse Codului de procedura penala si Codului penal.

Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, despre adoptarea codurilor: S-a lucrat atat de mult la actualele coduri si acum se fac praf

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a manifestat, miercuri, regretul fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )