Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

B1 B1,
Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat. continuă pe B1

Protest neobisnuit la Brasov: Cum si-au exprimat oamenii nemultumirea fata de adoptarea modificarilor la Codul Penal(VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada, miercuri seara, in semn de protest fata de adoptarea, in Parlament, a modificarilor la Codul Penal. La Brasov a avut loc un protest mai putin obisnuit, cateva.

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a.

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca.

Forumul Judecatorilor din Romania: Adoptarea modificarilor Codului penal ne indeparteaza de la standardele minimale ale unui stat de drept

Forumul Judecatorilor din Romania, cea mai reprezentativa asociatie a magistratilor din Romania, trage un semnal de alarma, intr-un limbaj fara precedent, cu privire la modificarile aduse de Parlament codurilor penale, sustinand ca noua definitie a abuzului in serviciu va consolida retelele de crima organizata si ne indeparteaza de statul de drept.

Orban: Solicitam suspendarea modificarilor la Codul penal pna la adoptarea unui punct de vedere a Comisiei de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, cere suspendarea modificarilor la Codul Penal, dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, la solicitarea liberalilor, a sesizat Comisia de la Venetia in legatura cu modificarile aduse Codului de procedura penala si Codului penal.

DOCUMENT Cine a ajutat PSD si ALDE sa treaca la vot Codul Penal: 9 deputati de la minoritati si unul de la PMP

Noua deputati ai minoritatilor nationale si unul de la PMP au ajutat PSD+ALDE sa faca majoritatea necesara pentru adoptarea modificarilor Codului penal. Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita / USR: De astazi Romania nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD.

Codul Penal este un eveniment revoltator

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca adoptarea modificarilor la Codul Penal este un eveniment revoltator si a anuntat ca va contesta la CCR Codul Penal si Codul de procedura penala. Presedintele a mai spus ca ce se intampla in aceste zile este dictatura majoritatii si e profund daunatoare democratiei, transmite News. ro.

Parchetul General va cere sesizarea CCR pe tema modificarilor Codului penal. Augustin Lazar: Va fi greu sa lucram

Procurorul general al Romaniei reactioneaza dupa adoptarea modificarilor la Codul penal. Augustin Lazar a declarat miercuri ca institutia pe care o conduce va cere sesizarea CCR cu privire la aceste modificari,.

VIDEO Proteste si n tara mpotriva Guvernului, a PSD si modificarilor la Codul penal

Aproximativ 600 de persoane, in momentele de varf, au protestat miercuri in Piata Unirii din Cluj-Napoca, impotriva PSD si a guvernului, relateaza Agerpres. La Timisoara, peste 200 de persoane au iesit in Piata Operei sa protesteze impotriva adoptarii de catre Camera Deputatilor a proiectului privind modificarea Codului penal.

PSD, prima REACTIE dupa ce Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la CCR

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la Curtea Constitutionala CCR). Detalii AICI) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca presedintele actioneaza pentru a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )