Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Asteptam mai multi candidati pentru sefia DIICOT

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Asteptam mai multi candidati pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis, prin intermediulFacebook, ca asteptasa se inscriemai multe persoane in cursa pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, despre candidaturile la sefia DIICOT: Asteptam mai multi candidati / Horodniceanu si Banila vor sustine interviurile pe 11 mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, marti, pe Facebookca astepta sa se inscrie mai multi candidati in cursa pentru sefia DIICOT. Procurorii Daniel Horodniceanu si Felix Banila vor sustine interviurile pentru functie pe 11 mai.

Tudorel Toader voia o concurenta mai mare la DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a aratat dezamagirea ca la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) concureaza doar doi candidati.

NOUA lovitura pentru Kovesi! Tudorel Toader a facut anuntul: Merg personal la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, sambata, la Sinaia, ca va merge personal la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cauza privind conflictul intre autoritati determinat de refuzul.

Tudorel Toader, despre relatia cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader a vorbit despre relatia pe care o are acum cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa o revoce din functie. Care relatie? Personala sau.

Tudorel Toader: Exista intentia realizarii unui cod electoral pna n 2019. Legile electorale au multe vulnerabilitati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata, la Sinaia, ca legile electorale au multe vulnerabilitati si exista intentia realizarii unui cod electoral, in sensul uniformizarii legislatiei, transmite Mediafax.

Tudorel Toader, AVERTISMENT catre procurori: Au cam uitat, nu prea au fost sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, sambata, la Sinaia, ca articolul 132 din Constitutie prevede ca procurorii isi desfasoara activitatea sunt autoritatea ministrului Justitiei, insa.

Tudorel Toader: Procurorii au uitat de articolul 132 din Constitutie si nu prea au fost sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata, la Sinaia, ca articolul 132 din Constitutie prevede ca procurorii isi desfasoara activitatea sunt autoritatea ministrului Justitiei, insa acestia au uitat de acest articol.

Imagini cumplite cu un braconier care a ajutat mai multi caini sa sfasie o caprioara. Barbatul e cautat peste tot de politisti

Un braconier a atras numeroase critici pentru gestul sau infiorator. Barbatul din judetul Arges e filmat cum tine un pui de caprioara, iar apoi asmute mai multi caini sa il sfasie. La final,.

Clipe de panica pe Calea Victoriei! Mai multi stalpi de iluminat, la un pas sa se prabuseasca peste masini - (FOTO+VIDEO)

Clipe de panica in urma cu cateva ore pe Calea Victoriei! Din cauza vantului puternic, mai multi stalpi de iluminat au fost la un pas sa se prabuseasca peste masini. O masina de pompieri s-a deplasat.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie si da startul n Romania

TELEPILEPSY reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )