Libnet.ro
UNICEF

12:16

Tudorel Toader: Exista intentia realizarii unui cod electoral pna n 2019. Legile electorale au multe vulnerabilitati

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Exista intentia realizarii unui cod electoral pna n 2019. Legile electorale au multe vulnerabilitati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata, la Sinaia, ca legile electorale au multe vulnerabilitati si exista intentia realizarii unui cod electoral, in sensul uniformizarii legislatiei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader il compara pe Iohannis cu Basescu: Ca precedentul presedinte, Iohannis da indicatii judecatorilor CCR. Nu cred ca e necesara aceasta indrumare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a comprat pe Klaus Iohannis cu Traian Basescu, dupa ce seful statului le-a cerut judecatorilor Curtii Constitutionale CCR) sa nu se pronunte pe legile Justitiei pana cand Comisia de la Venetia nu va da un verdict. Eu nu cred ca e necesara aceasta indrumare, a spus Tudorel Toader.

NOUA lovitura pentru Kovesi! Tudorel Toader a facut anuntul: Merg personal la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, sambata, la Sinaia, ca va merge personal la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cauza privind conflictul intre autoritati determinat de refuzul.

Tudorel Toader, AVERTISMENT catre procurori: Au cam uitat, nu prea au fost sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, sambata, la Sinaia, ca articolul 132 din Constitutie prevede ca procurorii isi desfasoara activitatea sunt autoritatea ministrului Justitiei, insa.

Tudorel Toader: Procurorii au uitat de articolul 132 din Constitutie si nu prea au fost sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata, la Sinaia, ca articolul 132 din Constitutie prevede ca procurorii isi desfasoara activitatea sunt autoritatea ministrului Justitiei, insa acestia au uitat de acest articol.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Cum l-au lasat PSD si ALDE pe Tudorel Toader sa se faca de ras

PSD si ALDE l-au lasat pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei, sa anunte ca merge joi sa dea explicatii in Senat despre raportul GRECO, pentru ca apoi acestia sa-l anunte ca participarea sa la o sedinta a plenului Senatului se amana pentru saptamana viitoare.

Tudorel Toader, merge in Parlament sa explice legile Justitiei, pe 9 mai

Tudorel Toader merge joi in Parlament sa explice controversele aparute recent in Justitie. Acesta s-a aratat ingrijorat de anumite aspecte ale legilor adoptate de Parlament privind statutul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, merge astazi in Parlament la Ora Guvernului, pentru a da explicatii cu privire la raportul GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a confirmat ca va fi prezent joi in Parlament la Ora Guvernului, dupa ce PNL i-a solicitat sa dea explicatii cu privire la raportul publicat de Grupul Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) privind Romania.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca merge astazi n Parlament la Ora Guvernului, pentru a da explicatii cu privire la raportul GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a confirmat ca va veni joi in Parlament la Ora Guvernului, dupa ce PNL i-a solicitat sa dea explicatii cu privire la raportul publicat de Grupul Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) privind Romania, informeaza news. ro.

Tudorel Toader va merge joi in Parlament, pentru a da explicatii privind raportul GRECO. Ministrul ne da toatele detaliile: Am primit invitatia la orele 13:01, am raspuns la orele 17:07

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca joi va participa in Parlament la Ora Guvernului, la invitatia PNL, pentru a raspunde la intrebarile cu privire la Raportul GRECO. Maine, 3. 2018, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )