Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tudorel Toader il contrazice pe ministrul Justitiei din landul Baden-Wurttemberg: Nu s-a discutat nimic despre coruptie sau revocarea Codrutei Kovesi

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader il contrazice pe ministrul Justitiei din landul Baden-Wurttemberg: Nu s-a discutat nimic despre coruptie sau revocarea Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il contrazice pe omologul sau din landul Baden-Wurttemberg, Guido Wolf, sustinand ca in intalnirea pe care a avut-o cu oficialul german nu s-a discutat nimic despre coruptie, DNA, revocarea Codrutei Kovesi sau respectarea standardelor Comisiei de la Venetia. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, dupa avertismentul DUR din partea Germaniei: Nu s-a discutat nimic despre DNA si revocare. Restul constituie o declaratie pentru presa...

Tudorel Toader reactioneaza dupa avertismentul dur primit din partea Germaniei. Ministrul Justitiei spune ca nu a discutat cu Guido Wolf, omoloful sau din landul german Baden-Wurttemberg, despre revocarea Laurei C.

Nu s-a discutat nimic despre coruptie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il contrazice pe omologul sau din landul Baden-Wurttemberg, Guido Wolf, sustinand ca in intalnirea pe care a avut-o cu oficialul german nu s-a discutat nimic despre coruptie, DNA, revocarea Codrutei Kovesi sau respectarea standardelor Comisiei de la Venetia, conform News. ro.

Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

Jurnalista Sorina Matei il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a anuntat ca procurorii care au venit in DNA fara a avea suficienta vechime si experienta, vor fi trimisi inapoi la.

Toader contrazice un nalt oficial german: Nu am discutat nimic despre coruptie, DNA sau revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader sustine ca nu a discutat cu Guido Wolf, ministrul Justitiei si Afacerilor Europene al landului german Baden-Wurttemberg, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi sau despre coruptie, dupa ce oficialul german a afirmat ca il va intreba pe ministru despre aceste teme, intrucat combaterea coruptiei este importanta.

O noua lovitura pentru Kovesi. Ministrul Justitiei a luat hotararea: Vom face verificari la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a.

Politic Show:Tudorel Toader vrea sa trimita procurorii DNA care nu ndeplinesc conditia de vechime de 8 ani napoi la parchetele de unde provin.;Reactia Ambasadei Rusiei la declaratiile inadecvate ale ministrului Fifor;ntrebari de hoti, curve si cersetori:

Danilet: Dosarele inchise raman asa pe veci. Este halucinant la ce asistam. Judecatorul Cristi Danilet a comentat, in termeni duri, initiativa ministrului Justitiei: aberant si halucinant sunt doar doua din cuvintele folosite. Magistratul sustine ca dosarele inchise trebuie sa ramana asa, mai ales ca nicio instanta. Orban despre OUG privind revizuirea sentintelor: Dimensiunea ticalosiei este uriasa. Nu poate Guvernul sa se substituie instantelor. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie.

Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Procuroarea Antonia Diaconu cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza de manipulare, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat in urma cu o zi ca doreste o OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date in baza protocoalelor si a criticat procurorii sefi care accepta invitatii venite de la ambasade.

Ministrul Justitiei vrea sa-i scape pe penali printr-o ordonanta de urgenta

Dupa ce codul de procedura penala a fost schimbat, iar noul codul penal a trecut de Parlament, Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a spus ca pregateste ceva nou. Vrea o ordonanta de urgenta ca sa fie rejudecate dosare vechi. Pe 1 august, intr-o emisiune Antena 3, Tudorel Toader a spus cava propune premierului adoptarea unei ordonante [].

Tudorel Toader, anunt despre posibila evaluare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns jurnalistilor pe tema unei eventuale evaluari a procurorului general, Augustin Lazar. Marti, ministrul afirmase ca pentru toata lumea vine o vreme a.

Ministru german, mesaj DUR pentru Tudorel Toader: Emiterea unor legi cu dedicatie speciala ar fi un semn fatal

Ministrul Justitiei si Afacerilor Europene al landului german Baden-Wurttemberg, Guido Wolf, s-a referit vineri la modificarile legilor din domeniul justitiei care l-ar putea favoriza pe liderul PSD LIviu Dragnea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )