Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Nu exista probe care sa ii dovedeasca dreptul de azil

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Nu exista probe care sa ii dovedeasca dreptul de azil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la Timisoara ca aparatorii Elenei Udrea nu au facut dovada statutului de refugiat pe care fostul ministru, condamnat la sase ani de inchisoare, il are in Costa Rica. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader despre extradarea Elenei Udrea: Ministerul Justitiei si-a ndeplinit, cu promptitudine, toate obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi la Timisoara ca ministerul pe care il conduce si-a indeplinit, cu mare promptitudine, toate obligatiile care i-au revenit in derularea procedurii de extradare a Elenei Udrea, reiterand faptul ca fostul ministru al Turismului poate fi extradata din Costa Rica, scrie Agerpres.

Niculae Badalau, referitor la condamnarea Elenei Udrea: Exista o hotarare definitiva, aplicam Justitia

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat, marti, ca sunt organe ale statului care trebuie sa puna in aplicare decizia cu privire la condamnarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. Exista o hotarare.

Tudorel Toader, despre Arhiva SIPA: Documentele referitoare la viata privata le distrugem, cele secrete le desecretizam, iar restul le transferam

Ministrul Justitiei, tudorel Toader, a declarat ca subiectul arhivei SIPA nu este clarificat inca, mentionand ca documentele care fac referire la viata privata vor fi distruse, iar cele secrete vor fi.

Tudorel Toader, despre criticile presedintelui: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie (VIDEO)

Tudorel Toader a replicat dur la atacurile presedintelui Iohannis privind exercitatarea autoritatii pe care ministrul Justitiei o are prin Constitutie asupra procurorilor. Toader a afirmat ca presedintele nu.

LIVE VIDEO Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre cand ar trebui pusa in aplicare decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

Tudorel Toader, anunt despre extradarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre procedura extradarii Elenei Udrea din Costa Rica, dupa condamnarea sa definitiva la sase ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Extradarea este.

Tudorel Toader: Extradarea Elenei Udrea este posibila si fara un tratat bilateral n acest sens cu Costa Rica

Extradarea Elenei Udrea este posibila chiar si in lipsa unui tratat bilateral in domeniul extradarii cu Costa Rica, a declarat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader.

Toader: Extradarea Elenei Udrea din Costa Rica este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a confirmat, miercuri, ca extradarea Elenei Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral in acest sens.

Propaganda PSD: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face conferinta de presa despre situatia fugarei Elena Udrea, dar nu se grabeste sa ofere informatii despre Ghita, Mazare sau Bica (VIDEO)

Inca o actiune propagandistica a PSD, dupa mitingul pregatit pentru sambata. Daca in cazul altor fugari celebri, informatii au venit greu de la oficiali, Tudorel Toader a iesit imediat in conferinta de pr.

Tudorel Toader, iesire nervoasa: Nu exista o Comisie Iordache

Ministrul Tudorel Toader a avut o iesire nervoasa la Timisoara, suparat ca toate lumea vorbeste despre lucrarile de modificare a legilor justitiei si a codurilor penale folosind sintagma comisia Iordache.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )