Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Exista viata si dupa ministeriat

B1 B1,
Tudorel Toader: Exista viata si dupa ministeriat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a afirmat, joi, ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul informatiilor publicate de g4media. ro potrivit carora ar urma sa fie demis din fruntea institutiei. continuă pe B1

Mesaj din partea lui Toader: Constat faptul ca exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa ministeriat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis, joi, ca exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa ministeriat !, a adaugat el.

TUDOREL TOADER: Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a comentat pe Facebook informatiile privind plecarea sa de la minister, precizand ca exista viata si dupa ministeriat.

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu domnul ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca exista in partid nemultumiri serioase fata de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Tudorel Toader, despre remanierea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie la zvonurile ca ar putea fi remaniat. Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa.

Mesajul lui Tudorel Toader la zvonurile cu privire la demiterea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Minsitrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat joi la zvonurile cu privire la o eventuala demitere a sa in cazul in care nu semneaza ordonantele pentru modificarea Codurilor Penale. Acesta a scris ca exista viata si dupa ministeriat.

Tudorel Toader, criticat de OSCE dupa refuzul de a acredita doi jurnalisti la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader, a fost criticat de la varful OSCE, Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, dupa ce saptamana trecuta a refuzat acreditarea pe langa institutia pe care o conduce a unor jurnalisti critici la adresa.

DRAGNEA: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar liderul PSD spune ca trebuie mai astepte.

Dragnea: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader, eu zic sa mai asteptam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar ca el zice sa mai astepte.

Tudorel Toader: Ambasadoarea Olandei nu a descins la Ministerul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine cu precizari dupa ce s-a intalnit cu ambasadorul Olandei la Bucuresti. Ambasadoarea Olandei nu a descins la MJ in cursul zilei de astazi. In urma cu o luna si.

UPDATE Ambasadorul Olandei, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Justitiei: I-am transmis ingrijorarile privind OUG pe legislatia penala / Sper ca au fost intelese / Ce spune Tudorel Toader

Olanda este ingrijorata din cauza ordonantelor de urgenta care modifica Codurile penale si permit desfiintarea unor sentinte definitive si pe care Guvernul se pregateste sa le adopte in urmatoarea perioada, a declarat, joi, ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Grubacic, la finalul unei intalniri pe aceasta tema cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul olandez a spus ca i-a transmis ministrului Justitiei aceste ingrijorari si ca spera ca au fost intelese si vor fi luate in considerare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )