Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tudorel Toader face anuntul anului. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader face anuntul anului. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader prezinta astazi un Raport privind activitatea manageriala la DNA, care contine evaluarile procurorilor-sefi de la DIICOT, DNA si Parchetul General. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, in evaluarea Laurei Codruta Kovesi: Dosarele nu se rezolva dupa rezonanta publica, dupa calitatea persoanei care se presupune ca a comis respectivele fapte

Tudorel Toader prezinta astazi un Raport privind activitatea manageriala la DNA, care contine evaluarile procurorilor-sefi de la DIICOT, DNA si Parchetul General. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte.

Kovesi, ZIUA DECISIVA. Tudorel Toader face marele anunt privind conducerea DNA

Zi decisiva pentru Laura Codruta Kovesi la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la ora 18. 00, continutul si concluziile raportului.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Reactia presei internationale dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca vrea revocarea lui Kovesi

Principalele agentii de presa internationale au scris despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. The Associated Press: Ministru roman solicita concedierea.

E OFICIAL! LAURA CODRUTA KOVESI, REVOCATA DIN FUNCTIA DE PROCUROR SEF AL DNA! Tudorel Toader, tocmai a facut ANUNTUL. Romania, DIVIZATA! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut in cadrul prezentarii unui Raport privind activitatea manageriala a sefului DNA pentru.

Liderii coalitiei, intalnire de ULTIM MOMENT inaintea anuntului lui Tudorel Toader

Anuntul pe care il va face ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, agita spiritile in coalitia de guvernare. Cu doar cateva ore inaintea marelui anuntul,.

VIDEO UPDATE Iesenii s-au strans in Piata Unirii dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Imediat dupa ce ministrul iesean Tudorel Toader a anuntat ca incepe demersurile pentru revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, zeci ieseni s-au indreptat spre centrul orasului.

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

SONDAJ Ce credeti ca va face azi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cand va prezenta raportul privind activitatea DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la minister, raportul privind activitatea manageriala a DNA, dupa mai multe amanari. Va cere el, cu aceasta ocazie, revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau va evita sa faca o astfel de cerere? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )