Libnet.ro
UNICEF

06:30

Kovesi, ZIUA DECISIVA. Tudorel Toader face marele anunt privind conducerea DNA

B1 B1,
Kovesi, ZIUA DECISIVA. Tudorel Toader face marele anunt privind conducerea DNA

Zi decisiva pentru Laura Codruta Kovesi la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la ora 18. 00, continutul si concluziile raportului. continuă pe B1

Tudorel Toader face anuntul anului. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader prezinta astazi un Raport privind activitatea manageriala la DNA, care contine evaluarile procurorilor-sefi de la DIICOT, DNA si Parchetul General. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte.

Tudorel Toader, in evaluarea Laurei Codruta Kovesi: Dosarele nu se rezolva dupa rezonanta publica, dupa calitatea persoanei care se presupune ca a comis respectivele fapte

Tudorel Toader prezinta astazi un Raport privind activitatea manageriala la DNA, care contine evaluarile procurorilor-sefi de la DIICOT, DNA si Parchetul General. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Tudorel Toader in ziua decisiva pentru Kovesi: TT...OO? (FOTO)

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cunoscut pentru luarile sale de pozitie extrem de critice la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Cu cine S-A iNTALNIT Tudorel Toader sa vorbeasca despre legile justitiei, cu cateva ore inainte de ANUNTUL despre Kovesi

Tudorel Toader, intalnire de ultim moment, chiar in ziua in care ministrul Justitiei urmeaza sa prezinte raportul privind activitatea manageriala a DNA. Potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )