Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tudorel Toader intervine si el in cazul tragediei de la Caracal, sustinand ca Parlamentul este responsabil de modificarea substantiala a legilor justitiei si a codurilor penale

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader intervine si el in cazul tragediei de la Caracal, sustinand ca Parlamentul este responsabil de modificarea substantiala a legilor justitiei si a codurilor penale

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader tine sa intervina si el in cazul crimelor de la Caracal, afirmand, din nou, ca modificarile legilor justitiei si codurilor parlamentare au fost facute de Parlament. De asemenea, el sustine ca intre motivele inlaturarii sale din functie se numara refuzul de promovare a unor ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea si pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader intervine si el in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca Parlamentul este responsabil de modificarea substantiala a legilor justitiei si a codurilor penale

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader tine sa intervina si el in cazul crimelor de la Caracal, afirmand, din nou, ca modificarile legilor justitiei si codurilor parlamentare au fost facute de Parlament. De asemenea, el sustine ca intre motivele inlaturarii sale din functie se numara refuzul de promovare a unor ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea si pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Klaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti o ancheta completa privind modul in care a actionat . ) fiecare institutie responsabila in cazul tragediei de la Caracal si, in situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

Tudorel Toader reactioneaza dupa cazul Caracal

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a facut, duminica seara, o serie de precizari despre mod.

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

Tudorel Toader face precizari despre modificarile la legile justitiei si la coduri

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader face, duminica seara, o serie de precizari despre modificarile la legile justitiei si la coduri.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Descoperiti. Sapte minciuni uriase propagate de procurori in cazul tragediei din Caracal

Andreea Sava a prezentat in exclusivitatela Descoperiti sapte miniciuni uriase spuse de Asociatia Miscarea pentru Apararea Statului Porcurorilor referitoare la cazul crimei din.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

DIICOT, informatii-cheie despre cazul din Caracal: E haos! Ce s-a descoperit in curtea groazei. Sunt camioane intregi!

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat ca in cazul de la Caracal se asteapta rezultatul unor analize stiintifice. Aceasta se afla duminica la casa suspectului din Caracal, unde au fost r.

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )