Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tudorel Toader, intrebat de activitatea in fruntea Ministerului Justitiei: Dumneavoastra va reprosati ceva in viata? (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, intrebat de activitatea in fruntea Ministerului Justitiei: Dumneavoastra va reprosati ceva in viata? (VIDEO)

Remanierea guvernamentala se aproprie de momentul concluziilor, iar una din intrebarile la care toata lumea asteapta raspuns este cea privind viitorul lui Tudorel Toader in fruntea Ministerul. continuă pe B1

SURSE: Tudorel Toader, tot mai aproape de remaniere. Ce spune avocatul despre care s-a vehiculat ca ii va lua locul

Inlocuirea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei este un subiect vehiculat din ce in ce mai mult in ultima vreme, aceasta posibilitate fiind luata in calcul de tot mai multi lideri de la.

Tudorel Toader, mesaj din concediu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader rupe tacerea din concediu! Acesta a postat duminica pe Facebook doua fotografii cu fiul si nora sa, care s-au casatorit ieri religios. Tudorel Toader le-a transmis astazi.

Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar: Tudorel Toader a incalcat procedura

Nicio prevedere din Legile Justitiei nu permite ministrului Justitiei sa verifice direct si personal activitatea sefilor din Parchetele superioare. Conform legii, controlul ministrului asupra procurorilor se exercita numai prin procurori anume desemnati de catre minsitru. Or, Tudorel Toader a facut el insusi ancheta asupra procurorului general.

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

Tudorel Toader: Astazi nu plec de la Ministerul Justitiei pana nu raspund la toate intrebarile

Tudorel Toader a declarat ca astazi nu are de gand sa plece din sediulMinisterului Justitiei pana nu raspunde la toate intrebarile. Astazi nu plec din Ministerul Justitiei pana nu ofer.

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader in plin scandal legat de revocarea procurorului general: Fiul ministrului justitiei se casatoreste la Iasi(FOTO)

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader. Fiul ministrului Justitiei, Alexandru Ionut, s-a casatorit sambata, la Iasi. in varsta de 30 de ani, Toader jr si-a unit destinul cu tanara Bianca, de 28 de an.

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader in plin scandal legat de revocarea procurorului general: Fiul ministrului justitiei s-a casatorit. Bodyguarzii au asigurat paza la usa bisericii (FOTO)

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader. Fiul ministrului Justitiei, Alexandru Ionut, s-a casatorit sambata, la Iasi. in varsta de 30 de ani, Toader jr si-a unit destinul cu tanara Bianca, de 28 de an.

Facebook-ul se razbuna pe Tudorel Toader: Ce gafa a facut ministrul Justitiei la o zi dupa nunta fiului sau(VIDEO)

A fost o saptamana grea pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, iar retelele de socializare i-au dat de furca. Dupa ce in urma cu o saptamana posta si stergea mesaje referitoare la Comisia de la.

Sarbatoare mare in familia lui Tudorel Toader

Fericire mare pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea, sambata seara, petrecerea de nunta a fiului sau cel mare, Alexandru Ionut 30 de ani). Recent, Alexandru.

Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Ministrul Justitiei a declansat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din functie a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tudorel Toader a precizat ulterior ca si-a intrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )