Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, o noua replica pentru Liviu Dragnea: Ce document a publicat ministrul demisionar al Justitiei

B1 B1,
Tudorel Toader, o noua replica pentru Liviu Dragnea: Ce document a publicat ministrul demisionar al Justitiei

Tudorel Toader, ministru demisionar al Justitiie, reactioneaza la atacurile lui Liviu Dragnea. Pe site-ul ministerului condus inca de Toader a fost publicat luni seara un raport cu statistica proiectelor de acte. continuă pe B1

Tudorel Toader il contrazice pe Liviu Dragnea: Ministerul Justitiei nu a intarziat procedura de avizare

Tudorel Toader spune ca Ministerul Justitiei nu a blocat si nu a intarziat avizare actelor normative. Ministrul demisionar al Justitiei spune ca in medie, un act normativ a primit aviz in maximum trei zile,.

Klaus Iohannis, cerere expresa pentru Liviu Dragnea: Are legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Presedintele Klaus Iohannisa trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei.

CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru a treia oara, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie,.

Subiectele zilei: Ce inseamna plecarea din Guvern a lui Tudorel Toader/ Viata ne invata ca pentru orice individ abject se va gasi un altul mai abject; Libertatea presei in lume. Romania, criticata dur

Cum as drege Bucurestiul cu 9 miliarde de euro. Noua miliarde de euro. O suma fabuloasa! Cine nu lucreaza zi de zi cu numere mari, sau chiar si aceia, nu inteleg / nu cuprind cu mintea asemenea valori. Cei mai multi oameni nu fac diferenta intre noua sute de mii, noua milioane si noua miliarde. Este normal, in evolutia speciei noaste nu am avut nevoie sa operam cu numere atit de mari: daca tribul a vinat 30 de animale, acestea erau usor de impartit, scrie Ciprian Ciucu in Dilema Veche.

Subiectele zilei: Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile; Criza spitalelor din Romania a ajuns in The Guardian: Cei mai talentati tineri pleaca din tara; O gasca de pesedisti a fost alungata de

Confesiune. Cum a organizat Silviu Brucan preluarea puterii dupa impuscarea lui Ceausescu: Caramitrule, daca vrei sa participi la alegeri ca presedinte, tu esti acela! inainte de '89, cand se stia ca Ceausescu e bolnav. Bani gri pentru partide de la bugetul public. O noua inginerie a Guvernului Dancila. Modificarea legislatiei in 2018 de catre guvernul Dancila a condus la o crestere.

Subiectele zilei: Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile; Criza spitalelor din Romania a ajuns in The Guardian: Cei mai talentati tineri pleaca din tara; Biciclistii din Bucuresti propun solutii

Confesiune. Cum a organizat Silviu Brucan preluarea puterii dupa impuscarea lui Ceausescu: Caramitrule, daca vrei sa participi la alegeri ca presedinte, tu esti acela! inainte de '89, cand se stia ca Ceausescu e bolnav. Bani gri pentru partide de la bugetul public. O noua inginerie a Guvernului Dancila. Modificarea legislatiei in 2018 de catre guvernul Dancila a condus la o crestere.

Viorica Dancila, mesaj pentru Liviu Dragnea: imi doresc ca in 2019 sa avem presedintele Romaniei un presedinte PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Botosani, ca-si doreste ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie un presedinte PSD. Va doresc sa aveti succes. imi doresc sa aveti incredere.

Tudorel Toader, o noua intrebare: Recunoaste cineva?

Continua duelul de la distanta dintre Tudorel Toader si PSD. Dupa ce i s-a reprosat ca avizele de la Ministerul Justitiei veneau cu intarziere, ministrul demisionar vine cu o noua replica. O simpla.

Dupa ce a fost acuzat de Dragnea ca a intarziat avizarea proiectelor unor ministere, Tudorel Toader publica o statistica a acestora

Dupa ce a fost acuzat de Liviu Dragnea si de ministrul Transporturilor de intarzierea avizarii unor proiecte de acte normative, ministrul demisionar al Justitiei Tudorel Toader a publicat luni o situatie a proiectelor primite la avizare. in medie, Ministerul Justitiei a avizat proiectele in 2-3 zile lucratoare, arata statistica publicata de Toader.

Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile

Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste anti-PSD si ironii. Pentru a distrage atentia de la manifestatiile anti-Dragnea, PSD-istii au adus la evenimente o fanfara sau un taraf, iar cand nu s-a putut, au dat muzica la difuzoare cat de tare au putut.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )