Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, mesaj pentru Liviu Dragnea: imi doresc ca in 2019 sa avem presedintele Romaniei un presedinte PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj pentru Liviu Dragnea: imi doresc ca in 2019 sa avem presedintele Romaniei un presedinte PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Botosani, ca-si doreste ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie un presedinte PSD. Va doresc sa aveti succes. imi doresc sa aveti incredere. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, cerere expresa pentru Liviu Dragnea: Are legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Presedintele Klaus Iohannisa trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei.

CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru a treia oara, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie,.

Viorica Dancila: Ce ne dorim pentru Romania? Lideri care sa mearga si stea ca si ghiocelul sau lideri care stau cu demnitate in fata liderilor europeni?

Noi am invatat de-a lungul timpului sa conjungam verbul a construi, iar altii au venit si au conjugat verbul a demola, a declarat Viorica Dancila, in fata simpatizantilor PSD din Botosani.

Viorica Dancila: imi doresc sa avem un presedinte al Romaniei de la PSD (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in cadrul unui turneu electoral in Botosani, ca isi doreste un presedinte de la PSD. Va doresc sa aveti succes. imi doresc sa aveti incredere si imi.

Din culisele sedintei PSD: Cum l-a sfidat din nou Viorica Dancila pe Dragnea. Premierul a impus in CEX remanierea guvernamentala, dar Dragnea are alt plan

Social democratii au decis miercuri, in sedinta CEX, nominalizarea a trei noi ministri pentru portofoliile de la Justitie, Dezvoltare si Fonduri Europene. La nivel oficial, conducerea PSD a decis sa se mearga pe varianta propusa de Viorica Dancila si anume remanierea guvernamentala si nu restructurarea cum dorea liderul partidului, Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise s-a hotarat un plan de rezerva dorit de Liviu Dragnea si apropiatii sai, plan care prevede o alta propunere de ministru al Justitiei si asumarea unei noi echipe guvernamentale in Parlament. PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader Vot in Cex: Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei Cine vine in Guvern in locul lui Plumb si Intotero.

Din culisele sedintei PSD: Cum l-a sfidat din nou Viorica Dancila pe Dragnea. Premierul a impus in CEX remanierea guvernamentala, dar Dragnea are alt plan

Social democratii au decis miercuri, in sedinta CEX, nominalizarea a trei noi ministri pentru portofoliile de la Justitie, Dezvoltare si Fonduri Europene. La nivel oficial, conducerea PSD a decis sa se mearga pe varianta propusa de Viorica Dancila si anume remanierea guvernamentala si nu restructurarea cum dorea liderul partidului, Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise s-a hotarat un plan de rezerva dorit de Liviu Dragnea si apropiatii sai, plan care prevede o alta propunere de ministru al Justitiei si asumarea unei noi echipe guvernamentale in Parlament.

Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intentioneaza sa o schimbe pe Viorica Dancila din functia de prim-ministru daca Guvernul nu va adopta ordonanta de urgenta cu modificari la Codurile Penale. Ar fi al treilea premier schimbat dupa Sorin Grindeanu si Mihai.

VIDEO Dancila: Nu o sa fac niciun pas inapoi. Am o datorie fata de romani, fata de tara mea si fata de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alaturi de Liviu Dragnea, Viorica Dancila le-a spus pesedistilor ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de romani si fata de tara, dar si fata de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea (PSD): Vreau sa o pe felicit pe doamna premier Dancila pentru modul cum rezista la toate aceste atacuri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul in care rezista la toate atacurile la adresa sa, potrivit Agerpres. Vreau, de asemenea, spre final, sa o.

Dragnea, referitor la relatia cu Viorica Dancila: Este aceeasi ca in momentul in care am propus-o sa fie prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca are aceeasi relatie cu premierul Viorica Dancila ca in momentul in care a propus-o la sefia Guvernului. intrebat in ce relatii este cu premie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )