Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudorel Toader ar putea ramane fara mandatul la Comisia de la Venetia. Guvernul Orban, mutare-surpriza in decembrie

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader ar putea ramane fara mandatul la Comisia de la Venetia. Guvernul Orban, mutare-surpriza in decembrie

Guvernul Orban l-ar putea inlocui pe Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, organismul international care protejeaza democratia constitutionala. Surse politice. continuă pe Antena3

Surse. Tudorel Toader isi pierde functia de titular in Comisia de la Venetia. Fostul ministru al Justitiei ii bate obrazul lui Bogdan Aurescu

Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, va fi schimbat din functia de titular al Romaniei in Comisia de la Venetia, cel mai importat for de drept constitutional european, sustine publicatia Europa libera. in replica, Tudorel Toader ii aminteste ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, ca Executivul PSD nu l-a schimbat din functia de membru supleant al Comisiei de la Venetia, chiar daca era consilierul presedintelui Iohannis.

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

Tudorel Toader, despre o posibila revocare a sa din Comisia de la Venetia de catre Guvernul Orban: Previzibil

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza la informatia ca si-ar putea pierde statutul de membru titular al Comisiei de la Venetia. Europa libera a scris ca Toader ar urma sa fie inlo.

Guvernul Orban ia in calcul schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Venetia

Guvernul Orban l-ar putea inlocui pe Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, informeaza Europa Libera, care citeaza surse politice. Guvernul ar putea trimite in luna.

Guvernul Orban ia in calcul schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Venetia (Europa Libera)

Guvernul Orban l-ar putea inlocui pe Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, organismul international care protejeaza democratia constitutionala, scrie Europa Libera, care citeaza surse politice.

O organizatie civica din Iasi ii cere lui Orban sa il retraga pe Tudorel Toader din Comisia de la Venetia: Scoateti calul troian din Comisia de la Venetia!

Grupul civic Reset Iasi ii cere premierului Ludovic Orban sa transmita Comisiei de la Venetia CV) un memorandum de retragere a statutului de membru al Comisiei pentru Tudorel Toader, actual rector al Universitatii Cuza din Iasi. Organizatia argumenteaza ca activitatea fostului ministru al Justitiei a fost in totala contradictie cu principiile, valorile, statutul si chiar recomandarile Comisiei.

Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada, potrivit noului Cod Rutier. Ce prevede legea

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare pe 12 octombrie 2019 si prevede pedepse usturatoare. Ai mai jos trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada. Cod Rutier 2019. Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa regulile legate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )