Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tudorel Toader, raspuns dur la declaratiile lui Klaus Iohannis: Nu actionez in nume personal

B1 B1,
Tudorel Toader, raspuns dur la declaratiile lui Klaus Iohannis: Nu actionez in nume personal

Ministrul Justitiei sustine ca nu a actionat in nume personal atunci cand a propus revocarea din functie a sefei DNA. Tudorel Toader i-a dat astfel replica presedintelui Klaus Iohannis care a declarat ca poate. continuă pe B1

Tudorel Toader, raspuns transant pentru Augustin Zegrean, dupa ce acesta a spus ca ministrul Justitiei nu are ce ataca la CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat, dupa ce fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a spus ca nu poate sesiza CCR, ca a folosit formula vom sesiza CCR, care nu este echivalenta.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

Klaus Iohannis, replica ferma pentru Tudorel Toader: Nu exista niciun temei pentru sesizarea CCR. Din punctul meu de vedere, procedura s-a finalizat (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu exista un conflict constitutional intre Presedintie si Guvern si, ca atare, considera ca nu exista niciun temei pentru ca ministrul.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Tudorel Toader a anuntat cand va sesiza Curtea Constitutionala in urma refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Care este punctul de vedere al Vioricai Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de procuror-sef DNA. in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )