Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru saptamana viitoare. Ministrul Justitiei: Calea de urmat pentru modificarea Codurilor penale este procedura parlamentara

B1 B1,
Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru saptamana viitoare. Ministrul Justitiei: Calea de urmat pentru modificarea Codurilor penale este procedura parlamentara

Motiunea simpla impotriva ministrului justitiei, Tudorel Toader, care trebuia sa fie votata miercuri in Parlament, a fost din nou amanata din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Dezbatarea si votul ar putea av. continuă pe B1

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca unii senatori PSD ar putea vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei.

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca senatori PSD vor vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei.

Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale fiindca presedintele Klaus Iohannis, desi are dosarul de revocare al lui Augustin Lazar, nu are nicio reactie in scandalul.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui Toader, si initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata luni in plenul.

PSD, ping-pong cu demiterea lui Tudorel Toader

Motiunea simpla impotriva minis-trului justitiei, depusa de parlamentarii opozitiei, care urma, initial, sa fie dezbatuta si votata in sedinta de plen, de ieri, a Senatului, a fost amanata pentru maine. Amanarea ar fi fost generata de absenta motivata a mai multor senatori, aflati in strainatate, absenta ce ar fi putut duce la o lipsa de cvorum in plenul de ieri, dar si de agenda ministrului Tudorel Toader, care nu i-ar fi permis prezenta, ieri dupa-amiaza, in plenul Senatului.

Motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader va fi dezbatuta si votata in Senat

Luni, senatorii dezbat si voteaza motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, anunta News. ro. Dezbaterea si votarea motiunii are l.

Ludovic Orban, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Ma astept ca PSD sa-l santajeze, sa-l ameninte ca voteaza, ca sa mai obtina ceva (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader nu a trecut din cauza lipsei de cvorum la biroul permanent al Senatului. Dezbaterea si votul pe motiunea simpla.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )