Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tudorel Toader schimba regulile in timpul jocului. Ce se intampla cu proiectul pe legile justitiei?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader schimba regulile in timpul jocului. Ce se intampla cu proiectul pe legile justitiei?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca, in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege, va prelua si solicitarea de aviz catre Comisia de la Venetia. continuă pe Wall-Street Ro

Tudorel Toader: Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei. Urmeaza dezbaterile

Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei a fost finalizat, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader: Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei

Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei este finalizat, a anuntat pe pagina sa de Facebook, in aceasta dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca prioritara este indeplinirea cerintelor hotararii pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare.

Tudorel Toader: Proiectul de modificare a legilor justitiei este finalizat. Cerintele CEDO privind conditiile din penitenciare sunt prioritare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca a fost finalizat proiectul de modificare a legilor justitiei si ca prioritara este rezolvarea conditiilor din penitenciare.

Tudorel Toader, despre legile Justitiei: Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitie este finalizat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a transmis printr-un mesaj postat pe o retea de socializare faptul ca proiectul de lege pentru modificarea legilor Justitiei a fost finalizat si va urma participarea la toate.

Tudorel Toader nu mai cere aviz de la Comisia de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege pe aceasta tema.

Tudorel Toader: Voi discuta legile justitiei pe indelete, in amanunt cu Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, pe 26 octombrie

Ministrul Tudorel Toader a declarat, miercuri, ca se va intalni in 26 octombrie cu prim-vicepresedintele Comisie Europene Frans Timmermans pentru a discuta despre solutiile cuprinse in proiectul de modificare a Legilor Justitiei, adaugand ca a solicitat Comisiei de la Venetia aviz cu privire la procedura de numire a procurorilor de rang inalt, informeaza Agerpres.

Schimbare privind legile justitiei: Tudorel Toader nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia

Dupa ce miercuri, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca solicitarea de aviz pentru Comisia de la Venetia este pregatita si urmeaza sa fie trimisa, situatia s-a schimbat complet a doua zi. Ministrul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia pentru numirea procurorilor-sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, la Parlament, ca nu va mai trimite el solicitarea catre Comisia de la Venetia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor sefi.

Tudorel Toader, audiat la Comisia SIPA: Fosta arhiva este o bomba cu ceas. CSM a refuzat sa detaseze un magistrat in cadrul comisiei de inventariere

Ministrul Tudorel Toader a declarat, joi, ca a fost avertizat cand a fost numit in fruntea Ministerului ca la acesta insitutie exista o bomba cu ceas care ticaie si care se numeste arhiva SIPA.

Tudorel Toader, audiat la Comisia SIPA: CSM a refuzat sa detaseze un magistrat in cadrul comisiei de inventariere a arhivei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este audiat, joi, in Comisia parlamentara SIPA, instituita pentru a verifica acuzatiile conform carora o serie de documente din arhiva fostului serviciu secret au fost sustrase si pot fi utilizate pentru a santaja magistratii.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )