Libnet.ro
UNICEF

19:45

Schimbare privind legile justitiei: Tudorel Toader nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia

B1 B1,
Schimbare privind legile justitiei: Tudorel Toader nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia

Dupa ce miercuri, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca solicitarea de aviz pentru Comisia de la Venetia este pregatita si urmeaza sa fie trimisa, situatia s-a schimbat complet a doua zi. Ministrul. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu mai cere avizul Comisiei de la Venetia pentru numirea procurorilor-sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, la Parlament, ca nu va mai trimite el solicitarea catre Comisia de la Venetia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor sefi.

Romania 100 si alte 65 de organizatii cer Guvernului sa renunte la proiectul privind legile justitiei

Un numar de 66 de organizatii, printre care si Platforma Romania 100, au transmis, astazi, premierului Mihai Tudose si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare prin care cer renuntarea la proiectul de lege privind modificarea legilor justitiei si reluarea dezbaterilor pe aceasta tema.

Tariceanu: Legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar al ALDE in aceasta sesiune

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca.

Tudorel Toader nu mai cere aviz de la Comisia de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege pe aceasta tema.

Toader nu va mai cere Comisiei de la Venetia punct de vedere pe numirea procurorilor sefi: Cand parlamentul isi insuseste proiectul de lege, preia si solicitarea de aviz de la Comisie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, la Parlament, ca nu va mai trimite el solicitarea catre Comisia de la Venetia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor sefi, spunand ca din moment ce coalitia a decis ca proiectul de modificare a legilor Justitiei sa fie preluat ca initiativa parlamentara, atributul sesizarii Comisiei revine Parlamentului, transmite News. ro.

Toader nu va mai cere Comisiei de la Venetia punct de vedere pe numirea procurorilor-sefi: Cand parlamentul isi insuseste proiectul de lege, preia si solicitarea de aviz de la Comisie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, la Parlament, ca nu va mai trimite el solicitarea catre Comisia de la Venetia pentru un aviz referitor la modalitatea de numire a procurorilor sefi, spunand ca din moment ce coalitia a decis ca proiectul de modificare a legilor Justitiei sa fie preluat ca initiativa parlamentara, atributul sesizarii Comisiei revine Parlamentului, transmite News. ro.

Tudorel Toader schimba regulile in timpul jocului. Ce se intampla cu proiectul pe legile justitiei?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca, in momentul in care Comisia parlamentara constituita pentru a dezbate legile Justitiei isi va asuma proiectul de lege, va prelua si solicitarea de aviz catre Comisia de la Venetia.

Tariceanu, despre legile justitiei: Ministrul Justitiei ne prezinta miercuri calendarul. Daca este prea lung, coalitia depune proiectul in Parlament/ Numirea procurorilor trebuie sa fie depolitizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca ministrul Tudorel Toader va prezenta un calendar de adoptare care depaseste finalul anului, atunci pachetul de legi va fi asumat de coalitia guvernamentala si depus in Parlament. Decizia va fi luata miercuri intr-o sedinta a coalitiei. Tariceanu a repetat faptul ca factorul politic reprezentat de seful statului trebuie scos din procedura de numire a procurorilor sefi, aspect asupra caruia are opinie diferita fata de Liviu Dragnea, cel care a sustinut in mai multe randuri ca doreste pastrarea actualei proceduri.

Tudorel Toader: Proiectul de modificare a legilor justitiei este finalizat. Cerintele CEDO privind conditiile din penitenciare sunt prioritare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca a fost finalizat proiectul de modificare a legilor justitiei si ca prioritara este rezolvarea conditiilor din penitenciare.

Tudorel Toader: Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei

Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei este finalizat, a anuntat pe pagina sa de Facebook, in aceasta dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca prioritara este indeplinirea cerintelor hotararii pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )