Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Nu am sentimentul de teama ca dau foc la tara cu amnistia si gratierea. Eu vin sa sting focul

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Nu am sentimentul de teama ca dau foc la tara cu amnistia si gratierea. Eu vin sa sting focul

Cand iei o decizie, in primul rand, nu o iei de unul singur - vorbind de un act juridic, care sa capete continut si forma juridica. Pe de alta parte, iei decizia, masura juridica si esti obligat sa vezi do. continuă pe Antena3

Premiile Politikix 2018. Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui... Tudorel Toader

Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui. Tudorel Toader. Ministrul justitiei a fost cel mai tare la fentare. De un an intreg, Tudorel Toader a fentat pe toata lumea: pesedisti si ziaristi,.

Tudorel Toader, despre punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis: Pana acum nu s-a apelat la mine. Nu m-ar deranja daca nu s-ar apela

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu difuzat marti seara de Antena 3, referindu-se la acuzarea presedintelui Klaus Iohannis de inalta tradare, ca pana acum nu s-a apelat la el pentru aceasta chestiune si ca nici nu l-ar deranja daca nu s-ar apela.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )