Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Ministrul Justitiei Tudorel Toader va face declaratii de presa la ora 17. 00, potrivit Digi 24. Declaratiile ar urma sa fie sustinute dupa intalnirea pe care acesta o va avea, in jurul pranzului, cu premierul Viorica Dancila, pe tema recursului compensatoriu. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 11

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, la ora 11. 00, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa faca precizari legate de refuzul numirii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat n sensul ca legea recursului compensatoriu este neconstitutionala, dar Decizia CCR arata ca Guvernul nu a trimis niciun punct de vedere

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea privind recursul compensatoriu este neconstitutionala, insa decizia Curtii Constitutionale care respingea o obiectie de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR precizeaza clar ca presedintele Senatului si Guvernul nu au comunicat un punct de vedere.

Jurnalisti tinuti la poarta ministerului condus de Tudorel Toader in timpul declaratiilor de presa

Mai multi jurnalistiau fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare.

Tudorel Toader: 5,02% dintre cei care au beneficiat de recursul compensatoriu n 2018 au revenit n penitenciar / Vom analiza consecintele faptelor comise si luni vom prezenta propuneri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va discuta luni cu premierul Viorica Dancila masurile legislative si non-legislative care pot fi adoptate dupa analizarea legii privind recursul compensatoriu, dar spune ca numarul persoanelor care au beneficiat de efectele legii si au revenit in penitenciar este in scadere daca sunt comparate datele din 2018 cu cele din 2014.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Ministrul Justitiei va sustine o declaratie de presa, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Toader a.

Unii dintre jurnalisti nu au fost lasati sa intre n Ministerul Justitiei, la declaratia lui Tudorel Toader

Cativa jurnalisti, printre care si cei ai agentiei Mediafax, au fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare, relateaza Mediafax.

Subiectele zilei: Tudorel Toader si legea borfasilor, subiectul central al zilei; De ce nu foloseste nimeni terminalul Multimodal Straulesti. Parcarea prea scumpa: 1 leu/ora; Reportaj FAZ despre cartierul Burnt Oak, Mica Romnie din Londra

Crima de la Medias si recursul compensatoriu tin prima pagina a presei interne. 402 detinuti au fost eliberati pe baza recursului compensatoriu. Dintre acestia, 742 au revenit in puscarie. Toader nu-si asuma legea recursului compensatoriu. Incredibil. Si strigator la cer. Tudorel Toader n-a demisionat din functie nici dupa abominabila crima din Medias, titreaza Deutsche Welle.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

intalnire intre Tudorel Toader si Viorica Dancila la Palatul Victoria

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat la Palatul Victoria de Viorica Dancila. Premierul spunea aseara ca va sta de vorba cu ministrul despre recursul compensatoriu si efectele acestei legi,.

DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa crima de la Medias.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )