Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unii dintre jurnalisti nu au fost lasati sa intre n Ministerul Justitiei, la declaratia lui Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 Unii dintre jurnalisti nu au fost lasati sa intre n Ministerul Justitiei, la declaratia lui Tudorel Toader

Cativa jurnalisti, printre care si cei ai agentiei Mediafax, au fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat n sensul ca legea recursului compensatoriu este neconstitutionala, dar Decizia CCR arata ca Guvernul nu a trimis niciun punct de vedere

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea privind recursul compensatoriu este neconstitutionala, insa decizia Curtii Constitutionale care respingea o obiectie de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR precizeaza clar ca presedintele Senatului si Guvernul nu au comunicat un punct de vedere.

Protest SOCANT la Ministerul Justitiei: Treptele institutiei, murdarite cu VOPSEA ROSIE, simbolizand sangele varsat de puscariasii eliberati in baza recursului compensatoriu (FOTO, VIDEO)

Protest socant in urma cu putin timp la Ministerul Justitiei. Mai multi protestatari au aruncat cu vopsea rosie pe scarile ministerului, simbolizand sangele varsat de puscariasii eliberati in.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei nu a fost de acord cu modificarile la legea recursului compensatoriu si a considerat ca este neconstitutionala

Ministrul Justitiei a continuat, marti, sa se delimiteze de legea recursului compensatoriu, Tudorel Toader spunand intr-o postare de Facebook, ca MJ nu a fost de acord cu modificarile propuse si ca a considerat legea neconstitutionala.

Sandu Matei si Cristian Dide saltati de politisti, dupa protestul cu sange de la Ministerul Justitiei: Protestatarii, live pe Facebook in drum spre sectie (FOTO, VIDEO)

Protestatarii Sandu Matei si Cristian Dide au fost ridicati, luni, din fata Ministerului Justitiei, dupa ce au aruncat cu vopsea rosie pe treptele institutiei, vrand astfel sa simbolizeze sangele varsat de.

Reactia haioasa a lui Rafael Nadal atunci cand a vazut ca unul dintre jurnalisti a adormit la conferinta sa de presa: Nu este o zi foarte interesanta!

Tenismenul Rafael Nadal a inceput sa rada fara oprire in timp ce se afla la conferinta sa de presa de la Australian Open, cand a observat ca unul dintre jurnalistii prezenti a adormit. Jurnalistul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )