Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tudorel Toader, veste mare pentru detinuti: Va fi o lege cu impact financiar

România Liberă România Liberă,
Tudorel Toader, veste mare pentru detinuti: Va fi o lege cu impact financiar

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensa. continuă pe România Liberă

Tudorel Toader anunta un proiect de lege prin care detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare primesc bani

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ce prevede proiectul legislativ

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ministerul Justitiei lucreaza la un astfel de proiect legislativ, dupa ce Romania a fost condamnata la CEDO.

Tudorel Toader, despre extradarea lui Ghita: Partea romana si-a indeplinit obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre dosarul de extradare a lui Sebastian Ghita si a precizat ca partea romana si-a respectat obligatiile. Partea romana si-a indeplinit.

Tudorel Toader, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita: Luni ma intalnesc cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat, marti, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita. Toader este de parere ca Romania si-a indeplinit obligatiile si precizeaza ca luni va avea o.

Tudorel Toader cere desecretizarea protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si SRI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a solicitat, ieri, procurorului general Augustin Lazar desecretizarea protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii SRI).

UPDATE Tudorel Toader a cerut luni desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si DNA sau DIICOT

Tudorel Toader a cerut luni dimineata Parchetului General desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si Ministerul Public, DNA si DIICOT, in conditiile in care ministrul justitiei anuntase de vineri ca va face acest lucru. 41 Toader cere sa i se spuna daca si cate protocale au fost incheiate intre SRI si Parchetul General, DNA si DIICOT.

Veste excelenta pentru pariurile sportive online

Jucatorii la pariuri online au scapat de o mare grija, aceea a completarii declaratiilor anuale de venit in cazul castigurilor retrase si depunerea acestora la adresele ANAF.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va decide daca va face o statie mare pentru valorificarea energetica a deseurilor, doua sau trei

Primaria Capitalei va decide in urmatoarea perioada daca va face o statie mare de valorificare a deseurilor incinerator) pentru a arde 1 milion de tone de deseuri generate anual , doua statii mai mici sau trei, a anuntat marti primarul Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca acestea vor fi amplasate langa CET-uri, insa nu se stie exact unde. Gabriela Firea a mai anuntat ca in curand vor fi inaugurate si cele 50 de statii automatizate pentru colectarea deseurilor, amplasate in cele sase sectoare.

Victorie mare pentru Roger Federer. S-a calificat pentru a opta oara in finala de la Indian Wells. Cu cine se va duela in ultimul act al turneului

Roger Federer a dovedit si de aceasta data ca isi merita clasarea pe locul 1 ATP. Tenismenul elvetian s-a calificat pentru a opta oara in cariera in finala de la Indian Wells, dupa ce l-a invins in 180 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )