Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader vrea SUPER-PUTERI: Ministrul Justitiei cere ca el sa faca propunerea Romaniei pentru functiile de procuror european

B1 B1,
Tudorel Toader vrea SUPER-PUTERI: Ministrul Justitiei cere ca el sa faca propunerea Romaniei pentru functiile de procuror european

Tudorel Toader vrea sa aiba super-puteri. Ministrul Justitiei vrea ca el sa faca propunerile din partea Romaniei pentru functiile de procuror european. Potrivit unui proiect de lege privind instituirea. continuă pe B1

Tudorel Toader: Procurorul European va fi propus de catre ministrul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul justitiei, a propus ca el sa fie cel care ii numeste pe procurorii ce vor face parte Parchetul European, potrivit unui proiect de lege privind instituirea acestei institutii. Nici o alta institutie nu va avea vreun rol in aceasta desemnare.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Monica Macovei: Tudorel Toader nu ar trebui sa se implice in procedura de selectie a celor 3 procurori pe care Romania ii va propune pentru desemnarea Procurorului European

Tudorel Toader nu ar trebui sa se implice in procedura de selectie a celor 3 procurori pe care Romania ii va propune pentru desemnarea Procurorului European, deoarece a facut deja o alegere clara: de partea hotilor, nu a justitiei, afirma europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei. Solutia este ca Procurorul General sa faca selectia si sa propuna CSM, pentru audiere, candidatii, adauga Monica Macovei.

Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

Ministrul Justitiei nu duce grija zilei de maine. Tudorel Toader incaseaza o pensie colosala, iar pe langa asta, potrivit declaratiei de avere, detine mai multe case, terenuri si masini, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Tudorel Toader a chemat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la ministerul Justitiei. Pentru ora 11:00, la sediul ministerului, este programata o sedinta a Comisie nationala a Mecanismului de Cooperare si.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Dragnea: Am citit raportul ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA. Il sustin pe Tudorel Toader fara ezitare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca il sustine fara ezitare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in demersul sau de solicitare a revocarii sefei DNA, afirmand ca raportul acestuia nu poate fi combatut de cineva de buna credinta.

Tudorel Toader ii raspunde presedintelui Iohannis: Nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului justitiei!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, miercuri, pe Facebook, pentru corecta informare a opiniei publice, aducand ca argument Constitutia, ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei, dar nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului justitiei.

Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Kovesi, la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la sediul Ministerului Just.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )