Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose: Sunt de acord cu ce a spus Niculae Badalau

Hotnews Hotnews,
 Tudose: Sunt de acord cu ce a spus Niculae Badalau

Mihai Tudose s-a aratat de acord cu criticile la adresa lui Liviu Dragnea si propunerile de conducere colectiva a PSD formulate de Niculae Badalau in scrisoarea depusa luni la sedinta conducerii partidului, potrivit unei declaratii date de premier pentru PSNews. ro. continuă pe Hotnews

Liderul PSD Vaslui: Dupa scrierile lui Karl Marx, urmeaza Niculae Badalau. Ca talentul asta ideologic sa se dezvolte, trebuie sa fi citit vreo carte/ Tudose este la acelasi nivel cu Badalau din punct de vedere teoretico-ideologic

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat in mod ironic, la Digi24, scrisoarea prezentata de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, in sedinta de luni a Comitetului Executiv, spunand ca prietenului sau i s-a dezvoltat un talent ideologic, insa pentru ca acest talent sa ajunga sa fie apreciat trebuie sa fi citit vreo carte. El a afirmat si ca premierul Mihai Tudose ar fi la acelasi nivel teoretico-ideologic cu Badalau.

Ironii la varful PSD. Dupa scrierile lui Karl Marx, urmeaza Niculae Badalau. inainte de a scrie poate e mai bine sa citesti ceva

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a ironizat scrisoarea lui Niculae Badalau pentru colegii din Comitetul Executiv al PSD, recomandandu-i acestuia si premierului Mihai Tudose sa mearga sa citeasca ceva inainte de a scrie.

Niculae Badalau cere conducere colectiva in PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a cerut luni printr-o scrisoare deschisa punerea in functiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectiva a partidului. Reamintim ca HotNews. ro a scris in premiera luni dimineata despre intentia premierului Tudose, secondat de mai multi lideri locali, de a-l inlocui pe Liviu Dragnea cu o conducere colectiva de 5-6 persoane.

Nu cred ca Niculae Badalau doreste preluarea presedintiei PSD

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, afirma ca presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, nu a dorit preluarea presedintiei partidului prin lansarea, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al partidului, a unei propuneri de proiect politic pentru anul 2018.

Niculae Badalau, dupa sedinta CEX: A fost o sedinta lunga, cu foarte multe probleme

Niculae Badalau a facut o serie de declaratii la finalul sedintei PSD. Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niste semnale cu privire la partea.

Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a lansat luni seara o scrisoare deschisa in care cere punerea in functiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectiva a partidului, aducand si o critica asupra presedintelui Liviu Dragnea.

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro.

Niculae Badalau: Nu pot eu sa analizez activitatea presedintelui partidului Liviu Dragnea, dar e loc de mult mai bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca e loc de mai bine in activitatea conducerii PSD.

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam.

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului.

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )