Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tupeul taximetristilor din Bucuresti depaseste LIMITELE! Cum se apara o femeie care NU voia sa lase SPAGA (VIDEO)

B1 B1,
Tupeul taximetristilor din Bucuresti depaseste LIMITELE! Cum se apara o femeie care NU voia sa lase SPAGA (VIDEO)

Taximetristii din Bucuresti sunt recunoscuti pentru temperamentul si asteptarile pe care le au in legatura cu spaga de la finalul cursei. Femeia nu intentiona sa ii lase nimic in plus, iar de. continuă pe B1

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Se intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia va intrerupe sambata, temporar, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, in vederea efectuarii unor lucrari programate, relateaza Agerpres.

Accident grav la iesirea din Bucuresti: Cinci persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital (VIDEO)

Accident grav pe DN6 Bucuresti - Alexandria, la iesirea din Bucuresti catre Bragadiru. Doua masini si un microbuz au fost implicate intr-un carambol in urma caruia cinci persoane au ajuns la spital,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )