Libnet.ro
UNICEF

23:00

TURCAN, CATRE DANCILA: Respingeti Ordonanta 114. Iesiti din jocul murdar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN, CATRE DANCILA: Respingeti Ordonanta 114. Iesiti din jocul murdar

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, i-a cerut, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, premierului Viorica Dancila sa respinga Ordonanta de urgenta 114/2018. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Vasilescu (BNR): Pentru a fi transformata de catre Parlament n lege, Ordonanta 114 trebuie avizata de Banca Nationala

Adrian Vasilescu, consultant de strategie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a precizat, sambata, ca pentru a fi transformata de catre Parlament in lege, OUG nr. 114/2018 trebuie sa fie avizata de BNR in ceea ce priveste taxa pe activele bancilor, transmite Mediafax.

Turcan, catre Dancila: Sa ne spuneti daca ati ratat primul examen de admitere la liceu

Viorica Dancila a venit, luni, in Parlament, pentru a da explicatii despre Ordonanta de Urgenta 114/2018, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei. Raluca Turcan i-a cerut premierului sa renunte la acest.

in premiera, Liviu Dragnea da citate din Viorica Dancila: Ordonanta 114 se modifica

Ordonanta 114 se va modifica dar discutiile cu mediul de afaceri inca nu s-au incheiat. Este mesajul transmis pe trei cai de PSD de azi dimineata incoace. Poreclita si ordonanta lacomiei, aceasta OUG a introdus de la 1 ianuarie mai multe taxe, inclusiv cele privind bancile si companiile din sectoarele Energie & Telecom. Presedintele Camerei [] .

Ordonanta 114 se impiedica de BNR. Vasilescu: Va fi necesar si avizul Bancii Nationale

Adrian Vasilescu, consultant de strategie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a precizat, sambata, ca pentru a fi transformata de catre Parlament in lege, Ordonanta 114 trebuie sa fie avizata de BNR in ceea ce priveste taxa pe activele bancilor.

Patronatele solicita amanarea cu sase luni a cinci masuri din Ordonanta 114

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania ACPR) solicita amanarea cu sase luni a cinci masuri esentiale din Ordonanta 114, pentru a permite gasirea unor solutii care sa corespunda scopului Guvernului, fara a dauna major mediului socio-economic.

Ultimele detalii despre ordonanta 114. Darius Valcov: Nu stiu daca a fost data prea devreme

Celebra ordonanta 114 aprobata de Guvern la sfarsitul anului trecut a provocat un adevarat scandal intre mediul de afaceri si autoritati. Punctele de vedere diferite ale partenerilor din coalitia de.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis dimineata o scrisoare la SP si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si consilierul premierului Darius Valcov au trimis, in aceasta dimineata, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114, de frica schimbarii ratingului de tara.

Ordonanta 114 a trecut tacit de Senat

Ordonanta 114, prin care Guvernul a plafonat preturi la energie si a introdus o serie de taxe, a fost adoptata tacit de Senat, dupa cum a solicitat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Danca, PNL: SP a avertizat Guvernul ca schimba ratingul Romaniei, daca nu modifica Ordonanta 114

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a afirmat ca agentia de rating StandardPoors a avertizat reprezentantii ministerului de Finante ca, daca nu modifica Ordonanta 114, vor schimba perspectiva de rating a Romaniei de la Stabil la Negativ.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Contine un set de masuri de stimulare a dezvoltarii economice

Ordonanta de urgenta 114/2018 contine un set de masuri de stimulare a dezvoltarii economice, prin cresterea nivelului de investitii, prin sustinerea proiectelor cu beneficii directe pentru cetateni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )