Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ultimele detalii despre ordonanta 114. Darius Valcov: Nu stiu daca a fost data prea devreme

Antena3 Antena3,
Ultimele detalii despre ordonanta 114. Darius Valcov: Nu stiu daca a fost data prea devreme

Celebra ordonanta 114 aprobata de Guvern la sfarsitul anului trecut a provocat un adevarat scandal intre mediul de afaceri si autoritati. Punctele de vedere diferite ale partenerilor din coalitia de. continuă pe Antena3

Scandal in privinta Pilonului II de pensii. Darius Valcov: Datele cred ca sunt mai importante decat orice

Prevederile ordonantei 114 privind Pilonul II de pensii au provocat un schimb dur de replici intre consilierul premierului, Darius Valcov, si Gabriel Biris, fostul secretar de stat pe Finante in Guvernul Dacian Ci.

Darius Valcov vine cu explicatii: Guvernul a cerut Standard and Poors sa amane anuntarea perspectivei pentru ca Romania nu are buget

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si considerat eminenta cenusie a programului economic al PSD, auatine ca Ministerul Finantelor a cerut agentiei de rating Standard and Poors sa.

Probleme pentru Darius Valcov: Doctoratul consilierului Vioricai Dancila, verificat de CNATDCU. Specialistii au admis sesizarea privind posibilul plagiat (VIDEO)

Continua problemele pentru Darius Valcov. Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului Vioricai.

Motivarea sentintei in dosarul in care eminenta cenusie a PSD, Darius Valcov, a primit 8 ani de inchisoare: A deturnat prestigiul functiei, a albit mita si a fost ajutat de sotia sa, Lavinia Sandru

Motivarea sentintei in dosarul lui Darius Valcov a fost redactata de judecatori la un an dupa ce eminenta cenusie a PSD primit condamnarea la 8 ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Seful OPOZITIEI din Romania, Ludovic Orban, intalnire importanta cu vicepresedintele Comisiei Europene Am discutat despre OUG 114 - TAXA PE LACOMIE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit vineri cu vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip. Cei doi oficiali au discutat despre OUG 114 TAXA PE LACOMIE), dar si desprepiata unica digitala.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis dimineata o scrisoare la SP si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si consilierul premierului Darius Valcov au trimis, in aceasta dimineata, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114, de frica schimbarii ratingului de tara.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis o scrisoare la StandardPoor's si au jurat ca schimba n maxim 2 saptamni Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca, vineri dimineata, de teama retrogradarii ratingului de tara, Orlando Teodorovici si Darius Valcov au trimis agentiei de rating o scrisoare in care promit ca vor schimba forma Ordonantei 114.

ICCJ A MOTIVAT SENTINTA DE 8 ANI DE INCHISOARE Dosarul lui Darius Valcov, gata de apel

A trecut mai bine de un an, de cand actualul consilier de stat, Darius Valcov, a fost condamnat in prima instanta, de catre inalta Curte de Casatie si Justitie la 8 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani. Desi toate partile din proces au formulat apel, magistratii iCCJ au dat motivarea acestei sentinte zilele trecute cu toate ca, in iulie 2018, presedintele inaltei Curti, judecator Cristina Tarcea, a solicitat ca, pana la 1 septembrie, toate sentintele apelate sa fie motivate.

CNATDCU a admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si o va analiza

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) anunta ca a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului de stat Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si urmeaza sa o analizeze.

CNATDCU: A admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Valcov

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) anunta ca a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului de stat Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si urmeaza sa o analizeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )