Libnet.ro
UNICEF

10:45

Turcan: Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 este un subiect nascocit de PSD pentru a parazita agenda publica; o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Turcan: Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 este un subiect nascocit de PSD pentru a parazita agenda publica; o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan afirma despre comisia de ancheta parlamentara PSD-ALDE privind alegerile prezidentiale din 2009 ca este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu pentru a parazita agenda publica si ca de fapt este vizata sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Este planul B la incercarea de a demite seful DNA cu mana ministrului Justitiei, spune Turcan. continuă pe Hotnews

Un scrutin anchetat dupa opt ani: Pe cine vaneaza, de fapt, comisia de ancheta privind alegerile din 2009, condusa de Liviu Dragnea

Conducerea Parlamentului a extins obiectivele comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, in conditiile in care forul ar urma sa fie condus de Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012.

Liviu Dragnea, despre obiectivele comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009: Vrem sa vedem daca anumite persoane sau institutii au influentat rezultatul alegerilor(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit joi despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Seful PSD a sustinut ca Parlamentul trebuie sa reactioneze in urma dezvaluirilor referitoare la.

Raluca Turcan: Comisia de ancheta infiintata de coalitia PSD-ALDE-Basescu o vizeaza pe sefa DNA

Presedintele PNL, Raluca Turcan, considera ca infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, pe care trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu o vrea schimbata de la conducerea DNA.

Tariceanu, despre ancheta privind prezidentialele din 2009: Se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca alegerile prezidentiale din 2009 merita investigate de o comisie parlamentara de ancheta deoarece, in opinia sa, exista un sistem paralel de putere in Romania, reprezentat de institutii fara legitimitate.

Raluca Turcan ataca coalitia Dragnea-Tariceanu-Basescu. Miza este demiterea sefei DNA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca PSD a nascocit comisia de ancheta pentru alegerile din 2009, scopul fiind demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Comisia de.

Dragnea: PNL, USR si PMP s-au opus comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009. Replica lui Nicusor Dan

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca PNL, USR si PMP s-au opus proiectului de hotarare pentru constituirea comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Pe de alta parte, Nicusor Dan sustine ca nu a existat o discutie pe fond daca aceasta comisie este buna sau nu, mai ales ca proiectul este unul tehnic, cu 10 articole, si nu au avut posibilitatea sa-l studieze suficient.

Catalin Predoiu: Voi merge la comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu va fi audiat de comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Catalin Predoiu era ministru interimar la Externe in perioada alegerilor din.

in cateva zile incepe sa lucreze comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009, castigate de Traian Basescu. Liviu Dragnea va conduce comisia

Peste cateva zile ar urma sa demareze procedurile pentru infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009, solicitata de PSD si ALDE, si al carei presedinte va fi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre anchetarea alegerilor din 2009: Rezultatul scrutinului putea fi altul. Trebuie sa aflam daca cineva s-a implicat in desfasurarea alegerilor si daca au influentat rezultatul final

Liviu Dragnea a vorbit despre anchetarea alegerilor din 2009 si a precizat ca unii colegi din alte partide si-au exprimat dezacordul fata de aceasta investigatie. Liderul PSD a mai spus ca aceasta ancheta trebuie sa arate daca unele persoane sau institutii s-au implicat in alegerile din 2009 si daca rezultatul final a fost influentat de acest lucru.

DOCUMENT Comisia speciala de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, votata de conducerea parlamentului

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat, joi, proiectul de hotarare privind constituirea comisiei speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Proiectul de hotarare va fi votat miercurea viitoare in plenul reunit al celor doua camere, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )