Libnet.ro
UNICEF

21:30

DOCUMENT Comisia speciala de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, votata de conducerea parlamentului

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Comisia speciala de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, votata de conducerea parlamentului

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat, joi, proiectul de hotarare privind constituirea comisiei speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Proiectul de hotarare va fi votat miercurea viitoare in plenul reunit al celor doua camere, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Constituirea Comisiei speciale de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, votata de conducerea parlamentului

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat, joi, proiectul de hotarare privind constituirea comisiei speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Proiectul de hotarare va fi votat miercurea viitoare in plenul reunit al celor doua camere, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Un scrutin anchetat dupa opt ani: Pe cine vaneaza, de fapt, comisia de ancheta privind alegerile din 2009, condusa de Liviu Dragnea

Conducerea Parlamentului a extins obiectivele comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, in conditiile in care forul ar urma sa fie condus de Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012.

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta.

Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut marti o scurta declaratie referitoare la ideea de crerea a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din.

Nicusor Dan: Un reprezentant USR va face parte din comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009

Uniunea Salvati Romania USR) va avea un reprezentant in comisia care va ancheta modul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale din 2009, a anuntat, joi, presedintele formatiunii Nicusor Dan.

Catalin Predoiu: Voi merge la comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu va fi audiat de comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Catalin Predoiu era ministru interimar la Externe in perioada alegerilor din.

Masuri de securitate sporite pentru candidatii la alegerile prezidentiale din Franta, avertizati in legatura cu riscul unui atentat iminent

Masuri sporite de securitate au fost luate in Franta pentru a asigura siguranta principalilor candidati la alegerile prezidentiale, in contextul anuntului facut marti de ministrul de interne, Matthias Fekl, despre arestarea, la Marsilia, a doi barbati suspectati de planificarea unui atac iminent, scrie Agerpres, citand Le Figaro si BFMTv.

Iran: Autoritatile interzic dezbaterile televizate in direct in campania pentru alegerile prezidentiale

Ministerul de Interne de la Teheran a anuntat joi ca in campania pentru alegerile prezidentiale care se vor desfasura pe data de 19 mai nu vor fi organizate dezbateri televizate in direct, spre deosebire de anii 2009 si 2013, transmite AFP, preluata de dhnet. be.

Turcan: Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 este un subiect nascocit de PSD pentru a parazita agenda publica; o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan afirma despre comisia de ancheta parlamentara PSD-ALDE privind alegerile prezidentiale din 2009 ca este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu pentru a parazita agenda publica si ca de fapt este vizata sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Este planul B la incercarea de a demite seful DNA cu mana ministrului Justitiei, spune Turcan.

Raluca Turcan: Comisia de ancheta infiintata de coalitia PSD-ALDE-Basescu o vizeaza pe sefa DNA

Presedintele PNL, Raluca Turcan, considera ca infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, pe care trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu o vrea schimbata de la conducerea DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )