Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcan, dupa revocarea subprefectului de Sibiu care a fost la comanda in ultimele 2 saptamani: Astept si demisia managerului Spitalului de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Turcan, dupa revocarea subprefectului de Sibiu care a fost la comanda in ultimele 2 saptamani: Astept si demisia managerului Spitalului de Urgenta

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca la nivelul unora dintre institutiile publice din judetul Sibiu au fost facute schimbari in ceea ce priveste conducerea. Turcan mentioneaza schimbarea subprefectului judetului, demisia directorului DSP si spune ca asteapta demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, dupa sedinta CJSU Sibiu: Suntem intr-un moment care reclama masuri mult mai stricte (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan, a facut o serie de declaratii, dupa sedinta CJSU la care a participat in municipiul Sibiu. Turcan a discutat despre masurile pe care situatia epidemiologica le impune la nivelul.

Premierul Ludovic Orban, reactie dupa demiterea subprefectului de Sibiu: Raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri prima reactie dupa ce subprefectul de Sibiu, Rares Macrea, a fosst eliberat din functie. Premierul a precizat ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2.

TURCAN, DUPA CE CAMERA DEPUTATILOR A VOTAT REDESCHIDEREA PIETELOR: Am primit o noua mostra de cinism

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca micii producatori agricoli au fost folositi de catre cei de la PSD si de la alte partide pentru a politiza o masura de reducere a raspandirii virusului SARS-CoV-2, relateaza news. ro.

TURCAN: Dupa ce vom castiga alegerile, este esential sa reorganizam marea majoritate a institutiilor statului

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca dupa alegerile parlamentare este esentiala reorganizarea institutiilor publice, ea aratand ca actualul Executiv lucreaza, de la preluarea puterii, cu resursa PSD-ului, relateaza news. ro.

Raluca Turcan: Dupa ce vom castiga alegerile, e esential sa reorganizam marea majoritate a institutiilor statului

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, este esential sa reorganizam marea majoritate a institutiilor statului. Prim-vicepresedintele PNL sustine ca astfel.

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina.

Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova, dupa ce Alex Bodi a fost retinut de Politie. Incredibil ce au facut

Cum se raporteaza fosta si actuala la noua postura in care se afla barbatul pe care ambele l-a avut? Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova dupa ce afaceristul a ajuns pe mana Politiei? Reactia femeilor din viata lui Alex Bodi, dupa ce a fost retinut de Politie Soarele a apus de tot pe .

Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut. Eu am si dovezi

Dupa ce fostul ei sot a fost retinut joi seara pentru 29 de zile, Bianca Dragusanu a rabufnit. Aceasta a facut dezvaluiri uimitoare pe pagina sa personala de Instagram. Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut Bianca Dragusanu este implicata din nou intr-un scandal. Blondina a spus pe pagina personala de .

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Viata lui Alex Bodi s-a schimbat enorm de mult in ultimele doua zile. Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a auzit vestea ca fostul sot a ajuns in spatele gratiilor? Aceasta sigur se astepta ca tot cosmarul afaceristului sa se incheie. Reactiei Biancai Dragusanu la auzul vestii ca Bodi ramane dupa gratii pentru 24 .

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum

Desi sunt despartiti, Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum fosta sotie a milionarului din Medias?! Bianca Dragusanu, gest incredibil dupa ce fostul sot a fost arestat Alex Bodi a fost ridicat, astazi, de mascati chiar din vila .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )