Libnet.ro
UNICEF

07:00

Workshop bebelu.ro: Alaptarea cel mai pretios dar al vietii.

România Liberă România Liberă,
Workshop bebelu.ro: Alaptarea cel mai pretios dar al vietii.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Vezi in clipul video mesajul de inceput al Tatianei Tuta, redactor Bebelu. ro. Vezi cele patru prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino . continuă pe România Liberă

Workshop bebelu.ro: Cristina Manescu, specialist marketing Chicco.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Urmareste in clipul video prezentarea Cristinei Manescu, specialist marketing Chicco Vezi celelalte prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, reprezentant al .

Workshop bebelu.ro: Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino Medical Center.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Urmareste in clipul video prezentarea Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino Medical Center Vezi celelalte prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Cristina Manescu, specialist .

Workshop bebelu.ro: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Urmareste in clipul video prezentarea Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Vezi celelalte prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino Medical Center Prezentare VIDEO: Cristina Manescu, specialist .

Workshop bebelu.ro: Cristina Vancsa, medic rezident si reprezentant Pufushop.ro.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Urmareste in clipul video prezentarea Cristinei Vancsa, medic rezident si reprezentant Pufushop. ro Vezi celelalte prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, .

George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, informeaza Daily Mail. nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o luna inainte de a opta sa aniversare. Cainele avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate si cantarea peste 100 de kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 nu numai ca Cel mai inalt caine din lume, ci si Cel mai inalt din istorie.

Forbes 500 miliardari: Ioan Niculae ramane cel mai bogat roman

Revista Forbes il declara si anul acesta pe omul de afaceri Ioan Niculae cel mai bogat roman, cu o avere de 1,1 miliarde de euro. Niculae conduce ultima editie Forbes 500 de miliardari, clasament realizat de Forbes Romania, in care proprietarul Interagro este urmat de Dan Grigore Adamescu, cu o avere estimata la 950 milioane de euro, Frank Timis si Ion Tiriac cu cate 850 milioane de euro), potrivit Agerpres.

VIDEO Forbes 500 miliardari: Ioan Niculae ramane cel mai bogat roman

Revista Forbes il declara si anul acesta pe omul de afaceri Ioan Niculae cel mai bogat roman, cu o avere de 1,1 miliarde de euro. Niculae conduce ultima editie Forbes 500 de miliardari, clasament realizat de Forbes Romania, in care proprietarul Interagro este urmat de Dan Grigore Adamescu, cu o avere estimata la 950 milioane de euro, Frank Timis si Ion Tiriac cu cate 850 milioane de euro), potrivit Agerpres.

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata.

FOTO Noul BMW Seria 2 Coupe, baby-shark: Cum arata cel mai mic BMW in DOUA usi!.

Noul BMW Seria 2 Coupe se apropie de premiera mondiala, o data cu lansarea sa la Salonul Auto de la Detroit, de la inceputul lui 2014, insa nemtii au facut publice primele imagini oficiale cu cel mai mic model in doua usi de la BMW. Noua generatie a coupeului continua revolutia inceputa de BMW si isi ia un numar de Serie par. Toate coupeurile de la BMW au primit numere pare, iar ultimul dintre ele nu va face exceptie de la regula. Astfel, inlocuitorul lui Seria 1 Coupe se va numi de acum .

Presedintele CNA, catre Dan Diaconescu: Sunteti cel mai talentat impostor

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), i-a spus lui Dan Diaconescu ca este cel mai talentat impostor. Georgescu a precizat totodata ca Diaconescu nu detine o licenta audiovizuala in Italia, asa cum.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )