Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia a devenit tara care gazduieste cei mai multi refugiati din lume

Adevărul Adevărul,
Turcia a devenit tara care gazduieste cei mai multi refugiati din lume

Ambasada Turciei din Romania a transmis un comunicat prin care subliniaza rolul Turciei in gestionarea crizei refugiatilor ce cuprinde Europa. Dorim sa impartasim informatii despre situatia cu care se confrunta Turcia de patru ani, se arata in comunicat. continuă pe Adevărul

Harta restantelor la ratele bancare. INFOGRAFIE Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri

Aproape 10% din romani declara in sondajele oficiale ca nu-si pot plati la timp datoriile catre banci. Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri.

Surse: UniCredit va disponibiliza 10.000 de angajati, cei mai multi din Italia, Germania si Austria

UniCredit intentioneaza sa renunte la 10. 000 de angajati, adica sapte la suta din forta de munca, intr-o incercare de a reduce costurile si de a creste profiturile, a declarat o sursa din cadrul bancii.

Avangarde: 49% dintre bucurestenii simpatizanti PSD cred ca Oprescu ar trebui sa fie candidatul partidului la PMB. La alegerile parlamentare, cei mai multi bucuresteni ar vota cu PSD

Aproape jumatate dintre bucurestenii posibili simpatizanti au PSD cred ca partidul ar trebui sa il desemneze pe Sorin Oprescu drept candidat la Primaria Capitalei, arata un sondaj Avangarde, potrivit Agerpres.

O imagine in care apar mai multi tineri violenti fluturand steaguri ISIS, din 2012, prezentata in mediul online ca fiind surprinsa recent in Germania (VIDEO)

O imagine in care mai multi tineri care flutura steaguri cu ISIS si ataca politisti a devenit virala pe Internet, afirmandu-se ca imigranti sositi in Europa vara aceatsa au trecut deja la cate de violenta.

Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori

Un nou studiu confirma tendinta utilizatorilor de BlackBerry de schimba cel mai rar un smartphone in comparatie cu alti utilizatori de telefoane inteligente. in fiecare an, fiecare producator, fara exceptie, lanseaza noi smartphone-uri. Acestea includ specificatii actualizate, un design mai compact si atragator combinat cu performante sporite. Din acest motiv, multi dintre noi s-au obisnuit [] Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Criza refugiatilor: Francois Hollande a discutat cu mai multi lideri europeni despre organizarea unui summit extraordinar al UE

Presedintele francez Francois Hollande a discutat marti cu cancelarul german Angela Merkel si mai multi alti lideri europeni despre posibilitatea unui summit extraordinar al UE. Discutia vine dupa esecul cu o zi.

Cei mai bine vanduti pictori romani sunt scosi la licitatie in octombrie

La inceputul lunii octombrie, la Bucuresti se va organiza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor cinci ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.

Cum se pregatesc de BAC cei mai buni elevi. Sfaturi practice pentru liceeni

Dorm cu cartea sub perna, citesc doua-trei carti pe saptamana, iar in weekend rezolva testele de Bacalaureat din anii trecuti. Asa se pregatesc de BAC cei mai buni elevi care invata in liceele de top din Chisinau. Ei ne-au destainuit cate ore acorda studiului in fiecare zi, cum poti memora cu usurinta formulele matematice si cand se invata pe de rost poeziile.

Serviciul de meteorologie din Marea Britanie: Urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob, potrivit BBC. com Raportul intocmit de Met Office Serviciul national de.

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti de pe Terra, de la inceputul masuratorilor meteorologice, au anuntat, luni, reprezentantii Serviciului national de meteorologie din Marea Britanie Met Office), potrivit bbc. com, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )