Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua de gaze a Romaniei e la pamant: mai mult de jumatate din conducte sunt prea batrane

Adevărul Adevărul,
Reteaua de gaze a Romaniei e la pamant: mai mult de jumatate din conducte sunt prea batrane

Mai mult de jumatate din suprafata conductelor care fac parte din reteaua de gaze a Romaniei au depasit cu mult durata normala de viata, a constatat Curtea de Conturi in ultimul sau raport de audit. continuă pe Adevărul

BNR A DESCHIS ACTIUNE PENALA LA DIICOT Jumatate din sistemul bancar, suspect de spalare de bani

Nicolae Cinteza, BNR: Capata amploare riscul de frauda facuta pe teritoriul Romaniei *Gheorghe Piperea: Ar trebui ca fiecare institutie de credit care nu este implicata in acest proces sa iasa si sa se disculpe * Piperea: Ori Cinteza blufeaza, ori DIICOT nu-si face treaba, altfel ar trebui sa iasa cu un comunicat Jumatate din sistemul bancar este suspect ca a participat la tranzactii bizare, iar cel putin o banca ar fi chiar implicata in spalarea de bani, potrivit domnului Nicolaie Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din Banca Centrala, noteaza Hotnews. Domnia sa a explicat in cadrul unei conferinte de profil ca Banca Nationala a Romaniei BNR) deja a deschis o actiune penala la DIICOT pe aceasta speta.

VALENTIN LAZEA, BNR: Orice crestere a pensiilor cu mai mult de 10% decat cresc, nesustenabil, salariile adanceste deficitul

Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat joi ca orice crestere a pensiilor cu mai mult de 10% decat cresc nesustenabil salariile, nu face decat sa dezechilibreze si sa adanceasca deficitul, deoarece pensiile se platesc pe baza salariilor nu pe baza de acumulari trecute.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

In cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anuntat inceperea unei colaborari cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair .

BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Presa straina vorbeste de masurile disperate luate de romani. BBC sustine ca Biserica Ortodoxa din Romania i-a sfatuit pe credinciosi sa nu mai pupe icoanele din biserica pentru a evita transmiterea coronavirusului.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului CIVD-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )