Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia se revolta dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Doi deputati romi au depus o plangere penala

Adevărul Adevărul,
Turcia se revolta dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Doi deputati romi au depus o plangere penala

Daca oficialii romani au tacut dupa atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al echipei Gaziantep, in schimb, doi politicieni romi au anuntat ca au luat deja masuri impotriva analistului TV, Erman Toroglu. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, acid dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Suntem niste mamaligi care se c**a in fundul curtii

Prezentatorul emisiunii in gura presei a fost revoltat de faptul ca atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al celor de la Gaziantep in Turcia n-a fost condamnat de nimeni din tara, asa cum s-a intamplat cu Sebastian Coltescu dupa episodul de pe Parc des Princes.

S-a trezit ministrul Sportului: Prima reactie oficiala dupa ce Sumudica a fost facut tigan

Cand Sebastian Coltescu a fost rastagnit pentru apelativul ala negru, Ministerul Tineretului si Sportului MTS), prin vocea fostului sef, Ionut Stroe, si-a cerut scuze, a doua zi. Acum, o reactie in cazul fostului tehnician de la Gaziantep a aparut abia dupa ce presa a semnalat nepasarea autoritatilor romane.

Lumea spune ca a trecut masina de lapte peste mine - Marius Sumudica, reactie dupa ce a fost facut tigan la o televiziune din Turcia

Antrenorul Marius Sumudica a declarat, luni seara, ca nu sunt normale declaratiile fostului arbitru Erman Toroglu, in prezent analist sportiv, la adresa lui, dar a subliniat ca nu-si bate prea mult capul cu acest lucru.

Marius Sumudica a fost tinta insultelor rasiste. A fost facut tigan la televiziunea turca

Antrenorul Marius Sumudica a fost victima unui atac rasist in direct la un post TV din Turcia, fiind numit tigan.

Reactia MTS dupa ce Marius Sumudica a fost numit tigan si cersetor in Turcia: Comentariile sunt inacceptabile

Guvernul Romaniei a reactionat pe marginea celui mai controversat subiect al momentului in sport. Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a postat un mesaj prin care il apara pe antrenorul roman, numit.

Revoltator: Sumudica facut tigan la televiziunea turca VIDEO

Pentru a doua oara in ultima luna, turcii au o remarca xenofoba la adresa romanilor. Pe Parc des Princes, un membru din stafful echipei Istanbul Basaksehir i-a facut tigani pe arbitrul Ovidiu Hategan si pe colegii sai. Iar acum un moment socant s-a petrecut dupa partida Sivasspor - Gaziantep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )