Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Badea, acid dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Suntem niste mamaligi care se c**a in fundul curtii

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea, acid dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Suntem niste mamaligi care se c**a in fundul curtii

Prezentatorul emisiunii in gura presei a fost revoltat de faptul ca atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al celor de la Gaziantep in Turcia n-a fost condamnat de nimeni din tara, asa cum s-a intamplat cu Sebastian Coltescu dupa episodul de pe Parc des Princes. continuă pe Adevărul

S-a trezit ministrul Sportului: Prima reactie oficiala dupa ce Sumudica a fost facut tigan

Cand Sebastian Coltescu a fost rastagnit pentru apelativul ala negru, Ministerul Tineretului si Sportului MTS), prin vocea fostului sef, Ionut Stroe, si-a cerut scuze, a doua zi. Acum, o reactie in cazul fostului tehnician de la Gaziantep a aparut abia dupa ce presa a semnalat nepasarea autoritatilor romane.

Turcia se revolta dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Doi deputati romi au depus o plangere penala

Daca oficialii romani au tacut dupa atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al echipei Gaziantep, in schimb, doi politicieni romi au anuntat ca au luat deja masuri impotriva analistului TV, Erman Toroglu.

Lumea spune ca a trecut masina de lapte peste mine - Marius Sumudica, reactie dupa ce a fost facut tigan la o televiziune din Turcia

Antrenorul Marius Sumudica a declarat, luni seara, ca nu sunt normale declaratiile fostului arbitru Erman Toroglu, in prezent analist sportiv, la adresa lui, dar a subliniat ca nu-si bate prea mult capul cu acest lucru.

Marius Sumudica a fost tinta insultelor rasiste. A fost facut tigan la televiziunea turca

Antrenorul Marius Sumudica a fost victima unui atac rasist in direct la un post TV din Turcia, fiind numit tigan.

Mircea Badea, previziune socanta despre cresterea Bitcoin: Interesant. Urmeaza o manipulare majora?

Conform specialistilor Bitcoin ar putea avea un suflu nou in 2021. Criptomoneda si-a continuat cea mai lunga serie de victorii. in decembrie 2020 a avut un nou record de peste 28. 000 de dolari. Cu toate astea, la inceput de an 2021, specialistii spun ca acest trend s-ar putea opri pentru o perioada. in decembrie 2020 .

Revoltator: Sumudica facut tigan la televiziunea turca VIDEO

Pentru a doua oara in ultima luna, turcii au o remarca xenofoba la adresa romanilor. Pe Parc des Princes, un membru din stafful echipei Istanbul Basaksehir i-a facut tigani pe arbitrul Ovidiu Hategan si pe colegii sai. Iar acum un moment socant s-a petrecut dupa partida Sivasspor - Gaziantep.

Reactia MTS dupa ce Marius Sumudica a fost numit tigan si cersetor in Turcia: Comentariile sunt inacceptabile

Guvernul Romaniei a reactionat pe marginea celui mai controversat subiect al momentului in sport. Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a postat un mesaj prin care il apara pe antrenorul roman, numit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )