Libnet.ro
UNICEF

12:45

Turistii din Romania nu respecta regulile. Ce amenda risca cei care escaladeaza Sfinxul sau Babele

Playtech Playtech,
Turistii din Romania nu respecta regulile. Ce amenda risca cei care escaladeaza Sfinxul sau Babele

Multi dintre romanii care merg sa viziteze Sfinxul sau Babele, nu respecta regulile si excaladeaza monumentele, chiar daca acest lucru este strict interzis. Din dorinta de aventura sau pur si simplu pentru a face un selfie reusit, turistii vandalizeaza monumentele. in plus, fara sa-si dea seama se expun si unor serii de pericole. Un copil . continuă pe Playtech

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Digi24: Mafia lemnului din Romania, subiect in serialul Broken. Echipa Netflix, agresata in Romania de taietorii ilegali

Taierile ilegale de lemn din Romania au ajuns subiectul unui documentar care va aparea la finalul acestei luni pe Netflix. Documentarul are mai multe episoade, se numeste Broken, a fost realizat de jurnalisti americani si va fi lansat la 27 noiembrie.

Echipa Netflix, atacata de taietorii de lemn din Romania: Totul s-a intamplat in timpul filmarilor pentru un serial (VIDEO)

Probleme pentru echipa Netflix in Romania. Activistii care ii insoteau pe realizatori la filmarile din Romania pentru seria de documentare Broken, au fost agresati de taietorii de lemn din Valea Cernei,.

Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia. Mesajul artistei, dupa tragedie

Sora unei cantarete din Romania a fost impuscata mortal in Italia. Dupa tragedie, artista a scris un mesaj emotionant, pe Facebook. Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia Luminita Borcan, sora cantaretei de muzica populara Ana Bejinaru din cadrul Scolii Populare de Arta din Targu Jiu, a fost impuscata mortal, miercuri dimineata, in .

TOPUL dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Cati bani au facut anul trecut

Cifra de afaceri a industriei dezvoltatoare de jocuri video locale a inregistrat o crestere de 19,2%, in 2018 fata de 2017, ajungand la 188,5 milioane de dolari, asa cum releva raportul industriei realizat de RGDA Asociatia dezvoltatorilor de jocuri video din Romania). in prezent, in Romania, sunt active peste 100 de studiouri de game development.

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

Vremea face din Romania tara extremelor. in premiera, meteorologii au emis miercuri cod rosu

Vremea face din Romania tara extremelor. in premiera, meteorologii au emis ieri cod rosu de vant puternic pentru cinci judete din centru. in zonele unde vantul a batut cu.

eJobs: Managerii, cei mai nestatornici angajati din Romania. incepatorii, cei mai stabili

Managerii au fost, in 2019, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, iar cei mai stabili au fost lucratorii din categoria entry-level, potrivit datelor centralizate pe site-ul de recrutare eJobs.

Stirile ProTV: Masina din Romania, abandonata de o luna pe un camp din Germania. E gaurita de gloante

Un autoturism cu numere de Romania ce pare gaurit de gloante, abandonat de aproape o luna de zile pe marginea unei sosele din Germania, le da mari batai de cap autoritatilor nemtesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )