Libnet.ro
UNICEF

08:30

eJobs: Managerii, cei mai nestatornici angajati din Romania. incepatorii, cei mai stabili

Hotnews Hotnews,
 eJobs: Managerii, cei mai nestatornici angajati din Romania. incepatorii, cei mai stabili

Managerii au fost, in 2019, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, iar cei mai stabili au fost lucratorii din categoria entry-level, potrivit datelor centralizate pe site-ul de recrutare eJobs. continuă pe Hotnews

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

SOC TOTAL: Solistul Carlas Dreams a ramas FARA MASCA. Detalii INCREDIBILE despre cel mai misterios artist din Romania! (FOTO)

Surpriza pentru fanii Carlas Dreams. Solistul trupei a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet, scrie playtech. ro. Alaturi de.

Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, a dezvaluit ca are in acest moment o oferta importanta de la un club din Germania pentru unul dintre jucatorii sai.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Unul dintre cei mai temuti JIHADISTI, UCIS de armata israeliana. ALERTA DE ATAC CU RACHETE: Oamenii s-au ascuns in sunt BUNCARE

Fortele armate israeliene l-au ucis, marti dimineata, pe unul dintre cei mai temuti jihadisti. Baha Abu Al-Atta, un comandant militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic,a murit in locuinta sa,.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )