Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat duelul cu Bianca Andreescu

România Liberă România Liberă,
Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat duelul cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana. continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Bianca Andreescu are loc luni, nu inainte de ora 14:00 Programul primelor partide

Organizatorii competitiei de la Shenzhen au anuntat, vineri, programul primelor partide din cadrul Turneului Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie). Simona Halep o va intalni in prima sa partida din Grupa Violet pe Bianca Andreescu, luni, in a doua confruntare de simplu a zilei, nu inainte de ora 14:00 cele doua se vor duela pentru prima oara).

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina

La Shenzhen a avut loc vineri tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar Simona Halep face parte din Grupa Violet alaturi de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu si Elina Svitolina.

Simona Halep si secretul victoriei cu Bianca Andreescu: M-am gandit ca sunt mai puternica psihic

Simona Halep a declarat ca in setul al doilea, in care a intors soarta meciului cu Bianca Andreescu, s-a gandit ca este mai puternica psihic decat adversara ei.

Simona Halep, prima rectie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut, luni, in fata Biancai Andreescu la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor. Duelul asteptat de toti romanii!

Vineri a avut stabilirea celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an este gazduita de orasul chinez Shenzhen.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport, la Turneul Campioanelor. Simona, comparata cu Serena Williams

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Bruneau Sylvain, antrenorul Biancai Andreescu, a comparat-o.

Simona Halep da peste Biana Andreescu la Turneul Campioanelor! Detalii despre grupa de foc

Simona Halep va avea o misiune grea laTurneul Campioanelor 2019 care va incepe pe 27 octombrie si va dura pana pe 3 noiembrie. Romanca va evolua in Grupa Violet, conform tragerii la sorti care a avut loc .

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )