Libnet.ro
UNICEF

05:00

Turul Frantei: Chris Froome a castigat pentru a patra oara competitia

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Chris Froome a castigat pentru a patra oara competitia

Chris Froome si-a imbogatit duminica palmaresul, ciclistul britanic al celor de la Sky cucerind pentru a patra oara in cariera Turul Frantei dupa editiile din 2013, 2015 si 2016). Ultima etapa a 21-a) s-a disputat in Paris: intre Montgeron / Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 103 kilometri, si a fost castigata de olandezul Dylan Groenewegen LottoNL-Jumbo). continuă pe Hotnews

Turul Frantei: Chris Froome, la o zi distanta de al patrulea titlu de campion

Maciej Bodnar BORA-hansgrohe) a castigat etapa cu numarul 20 din Turul Frantei, contratimp individual disputat in Marseille, pe o distanta de 22,5 kilometri. Chris Froome a incheiat pe locul trei, rezultat cu care si-a securizat practic castigarea celui de-al patrulea titlu in Le Tour. Duminica va avea loc ultima etapa, Montgeron / Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 103 kilometri.

Chris Froome a castigat pentru a patra oara Turul Frantei

Ciclistul britanic al echipei Sky, Christopher Froome 32 de ani),a castigat, pentru a patra oara, Turul Frantei.

VIDEO Turul Frantei: Warren Barguil a castigat etapa a 18-a; Chris Froome se mentine tricou galben

Etapa cu numarul 18 din Turul Frantei, dintre Briancon si Col d'Izoard, desfasurata pe o distanta totala de 179,5 kilometri, a fost castigata de francezul Warren Barguil Team Sunweb), dupa 04h 40' 33'. Britanicul Chris Froome ramane liderul clasamentului general.

Chris Froome si-a consolidat tricoul galben inaintea ultimei etape din Turul Frantie

Rutierul britanic Chris Froome va aborda ultima etapa din Turul Frantei cu un avans de 54 de secunde in fata columbianului Rigoberto Uran.

Froome ramane in galben dupa ultima etapa de munte din Turul Frantei

Finalul programat pe catararea Izoard din masivul Alpilor in etapa a 18-a din Turul Frantei nu a produs cutremurul asteptat in clasamentul general.

VIDEO Turul Frantei: Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a

Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a, cea mai lunga a Turului Frantei 2017, disputata intre localitatile Embrun si Salon-de-Provence, pe distanta de 222,5 kilometri. Rutierul echipei Dimension Data a fost urmat de Nikias Arndt Sunweb) si Jens Keukeleire Orica- Scott). Lider in clasamentul general este in continuare britanicul Christopher Froome Sky).

Schimbare la varful ANAF: Se intampla pentru prima oara in ultimii 27 de ani

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are, pentru prima data in cei 27 de ani de la revolutie, un presedinte femeie. Mirela Calugareanu este noua presedinta a Agentiei Nationale de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )