Libnet.ro
UNICEF

17:45

Turul Frantei: Chris Froome, la o zi distanta de al patrulea titlu de campion

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Chris Froome, la o zi distanta de al patrulea titlu de campion

Maciej Bodnar BORA-hansgrohe) a castigat etapa cu numarul 20 din Turul Frantei, contratimp individual disputat in Marseille, pe o distanta de 22,5 kilometri. Chris Froome a incheiat pe locul trei, rezultat cu care si-a securizat practic castigarea celui de-al patrulea titlu in Le Tour. Duminica va avea loc ultima etapa, Montgeron / Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 103 kilometri. continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Warren Barguil a castigat etapa a 18-a; Chris Froome se mentine tricou galben

Etapa cu numarul 18 din Turul Frantei, dintre Briancon si Col d'Izoard, desfasurata pe o distanta totala de 179,5 kilometri, a fost castigata de francezul Warren Barguil Team Sunweb), dupa 04h 40' 33'. Britanicul Chris Froome ramane liderul clasamentului general.

Turul Frantei: Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) a castigat etapa a 17-a/ Chris Froome si-a marit avansul fata de urmaritori

Miercuri, Turul Frantei a avut parte de o etapa regina, care a trecut printre altele prin catarari importante precum Col de la Croix de Fer, Col du Telegraphe sau Col du Galibier. Invingator a fost Primoz Roglic LottoNL-Jumbo), cel care a trecut linia de sosire la peste cinci ore de la start. Runda a avut loc intre La Mure si Serre Chevalier, pe o distanta totala de 183 de kilometri. Marele perdant al zilei a fost Fabio Aru Astana), cel care a pierdut secunde pretioase si care a cazut de pe doi pana pe patru in clasamentul general. Tricou galben se mentine Chris Froome Sky), britanicul marindu-si avansul fata de urmaritori. Se actualizeaza.

Chris Froome si-a consolidat tricoul galben inaintea ultimei etape din Turul Frantie

Rutierul britanic Chris Froome va aborda ultima etapa din Turul Frantei cu un avans de 54 de secunde in fata columbianului Rigoberto Uran.

Froome ramane in galben dupa ultima etapa de munte din Turul Frantei

Finalul programat pe catararea Izoard din masivul Alpilor in etapa a 18-a din Turul Frantei nu a produs cutremurul asteptat in clasamentul general.

Schimbare pe podium in Turul Frantei dupa prima etapa din Alpi

Etapa a 17-a din Turul Frantei, cu treceri peste trei catarari monstruoase printre care si temuta Galibier, a fost castigata de slovenul Primoz Roglic dupa un atac solitar in urcare.

Cum arata picioarele unui sportiv din Turul Frantei. Poza care a starnit controverse pe internet - FOTO

Un ciclist de la Turul Frantei a postat pe contul de Instagram o poza cu picioarele sale bine lucrate si vascularizate, insa a starnit si reactii negative. Polonezul Pawel Poljanski a demonstrat.

N-AI MAI VAZUT ASA CEVA: Cum arata gambele unui CICLIST de la Turul Frantei!!

Arse de soare, incordate, cu venele pulsande. Imaginea gambelor unuia din concurentii la Turul Frantei, ajuns la cea de-a 16-a etapa, a impresionat lumea intreaga. Este vorba de polonezul Pawel.

VIDEO Turul Frantei: Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a

Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a, cea mai lunga a Turului Frantei 2017, disputata intre localitatile Embrun si Salon-de-Provence, pe distanta de 222,5 kilometri. Rutierul echipei Dimension Data a fost urmat de Nikias Arndt Sunweb) si Jens Keukeleire Orica- Scott). Lider in clasamentul general este in continuare britanicul Christopher Froome Sky).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )