Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

BRD, cea mai mare crestere din BET

Actiunile BRD s-au apreciat cu 7,78%, raportat la moneda euro, in perioada 9-16 aprilie, reprezen and 172;tand cea mai mare crestere din indicii BET si BET-XT, care au urcat, la randul lor, cu 2,68%, respectiv 2,33%.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Cea mai mare tragedie din Mediterana: 950 de victime. Ministri de Externe ai UE cauta solutii

Ministrii europeni de Externe au UE s-au intalnit, ieri, la Luxembourg pentru a incerca sa elaboreze solutii concrete in criza imigrantilor din Mediterana. Asta in timp ce in Malta au fost aduse primele 24 de cadavre dupa naufragiul de duminica, a unei ambarcatiuni pescaresti despre care se crede ca transporta peste 900 de oameni.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat in luna februarie cel mai accelerat ritm de crestere a productiei din domeniul constructiilor din Uniunea Europeana UE), atat fata de ianuarie, cat si fata de nivelul din februarie 2014, de 5,3% si, respectiv 19,5%, potrivit.

Cea mai mare schimbare a Google din ultimii ani

Google va face una dintre cele mai mari schimbari la motorul sau de cautare zilele acestea, pentru ca va favoriza in cautari site-urile optimizate pentru mobil. Astfel, site-urile trebuie sa aiba un design potrivit pentru ecranele mici.

Gorunul lui Arsenie Boca si cea mai mare mostenire lasata de Sfantul Ardealului - o poveste de viata veche de 90 de ani

Un stejar vechi de aproape noua decenii, sadit de Arsenie Boca in vremea in care era elev la Colegiul National Avram Iancu din Brad si purta numele de Zian, a devenit loc de reculegere pentru elevii si vizitatorii liceului. Gorunul simbolizeaza vigoarea si trainicia si le ofera liniste celor care se aseaza la umbra lui.

Jeremy Clarkson, despre incidentul care a dus la concedierea sa: Eram in cea mai stresanta zi din cei 27 de ani petrecuti la BBC

Jeremy Clarkson, in varsta de 55 de ani, spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc in cea mai stresanta zi a sa din.

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )