Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR 1, lider de audienta in intreaga tara cu inmormantarea Stelei Popescu

Adevărul Adevărul,
TVR 1, lider de audienta in intreaga tara cu inmormantarea Stelei Popescu

TVR 1 a fost lider de audienta la nivelul intregii tari dupa ce a transmis toate momentele inmormantarii regretatei actrite Stela Popescu. De altfel, postul public a fost singurul care a avut acces la slujba din biserica de la Cernica, imaginile fiind preluate de aproape toate celelalte posturi. continuă pe Adevărul

Florin Piersic, marele absent de la inmormantarea Stelei Popescu! De ce nu s-a dus sa o conduca pe ultimul drum

Florin Piersic a fost marele absent de la inmormantarea Stelei Popescu. Actorul a explicat, in direct la o emisiunea tv, de ce nu s-a dus. Ieri am avut spectacol la Targu Mures,.

SEMN RAU la inmormantarea Stelei Popescu. Oamenii au ramas fara cuvinte si si-au facut imediat CRUCE

In timpul slujbei de inmormantare tinuta in biserica, crucea si tabloul cu chipul Stelei Popescu au cazut. Toti cei prezenti in manastire si-au facut semnul crucii.

Zeci de artisti la inmormantarea Stelei Popescu

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Semne divine la inmormantarea Stelei Popescu! Crucea si tabloul s-au prabusit in acelasi timp

Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, duminica, in ropote de aplauze. Un moment care le-a dat fiori apropiatilor, dar si tuturor celor prezenti a fost acela in care Crucea Stelei si tabloul ei parca.

Semnul rau de la inmormantarea Stelei Popescu care a prevestit moartea Cristinei Stamate. iti va da fiori reci! Oamenii prezenti si-au facut cruce

Actrita Stela Popescu a fost inmormantata duminica cu onoruri militare. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe marea actrita, la Cimitirul Cernica. in timpul slujbei religioase de la.

Adrian Enache, revoltat la inmormantarea Stelei Popescu: Oamenii ignoranti au ucis-o! Pentru ca ea putea fi salvata!

Actrita Stela Popescu a fost condusa, duminica, pe ultimul drum, de familie, prieteni, colegi si de oameni simpli care au iubit-o, la Cimitirul Cernica, unde a fost inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian. Adrian Enache 51 de ani) crede ca Stela Popescu putea fi salvata si invinuieste oamenii ignoranti pentru moartea ei.

Detaliu tulburator legat de inmormantarea Stelei Popescu. Langa cine va fi ingropata

Stela Popescu va fi inmormantata langa celebrul regizor Geo Saizescu. Au impartit platoul de filmare, iar acum mormintele lor vor fi unul langa celalalt. Actrita a fost foarte.

Alexandru Arsinel ar putea lipsi de la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea cutremuratoare pe care a facut-o

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. inainte cu.

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine

Actorul Alexandru Arsinel, a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine VIDEO

Actorul Alexandru Arsinel a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )