Libnet.ro
UNICEF

13:45

Detaliu tulburator legat de inmormantarea Stelei Popescu. Langa cine va fi ingropata

Antena3 Antena3,
 Detaliu tulburator legat de inmormantarea Stelei Popescu. Langa cine va fi ingropata

Stela Popescu va fi inmormantata langa celebrul regizor Geo Saizescu. Au impartit platoul de filmare, iar acum mormintele lor vor fi unul langa celalalt. Actrita a fost foarte. continuă pe Antena3

Alexandru Arsinel ar putea lipsi de la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea cutremuratoare pe care a facut-o

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. inainte cu.

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian, informeaza Agerpres.

Marele actor Ion Dichiseanu, dezvaluiri amare dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul actor a venit sa se reculeaga la catafalcul Stelei Popescu, iar mai apoi le-a povestit jurnalistilor cateva amintiri care l-au legat de actrita. Ca o ghilotina a cazut vestea, nu am putut .

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

Ozana Barabancea a fost sambata la priveghiul Stelei Popescu. Cand a iesit, le-a spus ceva jurnalistilor

Ozana Barabancea a venit sa ii aduca un omagiu Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al regretatei artiste. Ozana Barabancea a ales o.

Parapsihologul Lidia Fecioru, dezvaluire dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul parapsiholog Lidia Fecioru a facut o dezvaluire emotionanta la putin timp dupa moartea Stelei Popescu. Doamna Fecioru a marturisit ca regretata artista i-a fost model in.

Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu: Cand ne-am despartit mi-am jurat ca nu ma voi mai casatori cu alta actrita, pentru ca nu va mai exista alta la fel de buna

Actorul si regizorul Dan Puican 83 de ani), primul sot al Stelei Popescu, a marturisit ca actrita a fost dragostea tineretii sale si ca au ramas foarte apropiati. Mai mult, acesta a dezvaluit ca sambata ar fi trebuit sa ia masa impreuna.

La capataiul Stelei Popescu. De la dragoste si admiratie la Cincizeci de umbre ale lui Grey si al Treilea Razboi Mondial

Aproape o suta de persoane, printre care nume cunoscute ale teatrului si muzicii romanesti, au venit in fata Teatrului de Revista Constantin Tanase pentru a-i aduce un ultim omagiu Stelei Popescu. Cei care i-au fost mai apropiati au fost imediat lasati inautru pentru a lasa o floare. Cei mai multi au asteptat ore in sir, in frig, sosirea sicriului. in acest timp, s-au luat cu vorba ca sa uite de ger si de nervi.

Tacerea Stelei Popescu. Vulnerabilitatea unei femei puternice

Avem obiceiul ca la moartea unui artist sa-l imbracam pe acesta intr-un nimb de glorie, sa folosim cuvinte encomiastice, sa omagiem memoria unor nume care aduc, in mod sigur, rating si audienta. E derizoriu tot acest spectacol mediatic, la care asistam din nou, acum, o data cu disparitia Stelei Popescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )