Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR schimba ora de difuzare a Telejurnalului pe perioada Jocurilor Olimpice 2016

Adevărul Adevărul,
TVR schimba ora de difuzare a Telejurnalului pe perioada Jocurilor Olimpice 2016

Telejurnalul TVR, care era difuzat in mod normal de la ora 20:00, urmeaza sa apara la postul public de la o alta ora, modificarea fiind cauzata de difuzarea Jocurilor Olimpice 2016. continuă pe Adevărul

Francois Hollande s-a deplasat la Rio pentru a sustine candidatura Parisului pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2024

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a ajuns la Rio de Janeiro, unde va avea loc vineri festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice. Motivul deplasarii acestuia este pentru a sustine candidatura.

Prima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio. Programul sportivilor romani

Mai multi sportivi romani concureaza, sambata, la Jocurilor Olimpice de la Rio. Spadasinele Ana Maria Branza, Simona Pop si Simona Gherman, dar si ciclistul Sergey Tvetcov vor fi primii tricolori care vor lua startul la competitia suprema din Brazilia.

FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. A inceput cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice

Ceremonia de deschidere a celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va avea loc vineri seara, pe Stadionul Olimpic Maracana.

FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. incepe cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice!

Ceremonia de deschidere a celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va avea loc vineri seara, pe Stadionul Olimpic Maracana.

Vladimir Putin, marele absent de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, programata vineri seara pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a anuntat purtatorul sau de.

Un vis indeplinit! Hai, Romania!. Catalina Ponor, nerabdatoare sa poarte drapelul Romaniei la deschiderea Jocurilor Olimpice

Gimnasta Catalina Ponor va purta drapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a editiei cu numarul 31 a Jocurilor Olimpice si a declarat ca este nerabdatoare si ca isi va indeplini.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Rio ar putea oferi pana la 200.000 de bilete gratis pentru a rezolva problema stadioanelor goale

Prezenta dezamagitoare din tribune la meciurile de fotbal care s-au desfasurat la Rio, inca dinainte de ceremonia oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice, i-a facut pe organizatori sa se.

Skateboard, surf si baseball, printre sporturile incluse in programul Jocurilor Olimpice din 2020

Cinci noi sporturi - escalada, karate, skateboard, surf si baseball/softball - au fost incluse de Comitetul International Olimpic CIO) in programul Jocurilor Olimpice care vor avea loc la Tokyo, in 2020. Initiativa are ca scop atragerea unei audiente mai tinere si mai largi.

Fotbalul incepe la Rio 2016 inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice

Meciurile turneului olimpic vor incepe pe 4 august, chiar daca ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice este programata o zi mai tarziu.

Spectacol, lumina si culoarea: Ceremonie impresionanta la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio 2016 (VIDEO + FOTO)

Jocurile Olimpice s-au deschis oficial, iar ceremonia a fost una grandioasa. Romanii au putut urmari debutul Jocurilor de vara de la ora 02. 00, ora Romaniei, delegatia tarii noastre defiland.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )