Libnet.ro
UNICEF

18:45

TVR va transmite in direct imagini de la inaugurarea lui Joe Biden

România Liberă România Liberă,
TVR va transmite in direct imagini de la inaugurarea lui Joe Biden

In 20 ianuarie, TVR 1 transmite in direct, prin editii speciale ale Stirilor TVR, momentele principa. continuă pe România Liberă

Instalarea lui Joe Biden la Casa Alba, in editii speciale la TVR FOTO

In 20 ianuarie, TVR 1 transmite in direct momentele principale ale evenimentului de inaugurare a mandatului noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Cu relatari si corespondente din Washington - trimisul special TVR in SUA, Ramona Avramescu.

Fauci: Este posibil sa fie vaccinati 100 de milioane de oameni pentru Covid-19 in 100 de zile, conform obiectivului presedintelui ales Joe Biden

Fauci, directorul Institutului National pentru Boli Infectioase si Alergii din Statele Unite, a declarat, duminica, ca obiectivul presedintelui ale Joe Biden de a livra 100 de milioane de doze de vaccinuri pentru Covid-19 in primele 100 de zile ale presedintiei sale este absolut posibil, transmite Reuters.

Presedintele ales Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor sai in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump dupa incheierea mandatului acestuia, a declarat duminica viitorul sef de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, transmite Reuters.

Garth Brooks, alaturi de Lady Gaga si Jennifer Lopez, la ceremonia de investire a lui Joe Biden si Kamala Harris

Interpretul si compozitorul country Garth Brooks se va alatura cantaretelor Lady Gaga si Jennifer Lopez, miercuri, la ceremonia de investire a presedintelui american ales Joe Biden si vicepresedintelui Kamala Harris.

Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti, despre ceremonia investirii lui Joe Biden: Amenintarea cu bomba este foarte reala

Antena 3 pregateste un adevarat maraton jurnalistic menit sa acopere cel mai important eveniment de peste ocean din acest moment, investirea noului presedinte Joe Biden. De la Washington, Pete Muntean, jurnalist CNN cu origini romanesti a vorbit despre starea de asediu instaurata in Washington, din cauza amenintarilor venite din partea sustinatorilor lui Donald Trump.

FBI controleaza militarii inaintea ceremoniei de investire a lui Joe Biden

Agentiile americane insarcinate cu supravegherea respectarii legii ii controleaza pe membrii Garzii Nationale pentru a se asigura ca acestia nu prezinta niciun risc in 20 ianuarie, ziua ceremoniei de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA, a anuntat duminica generalul Daniel Hokanson.

Joe Biden doreste sa anuleze proiectul oleoductului Keystone XL chiar din ziua investirii

Presedintele ales american Joe Biden intentioneaza sa anuleze proiectul controversatului oleoduct Keystone XL dintre Canada si Statele Unite printr-un decret prezidential chiar din ziua investirii sale pe 20 ianuarie, au afirmat duminica posturile canadiene de televiziune CBC si CTV.

Joe Biden si Kamala Harris au prezentat lista melodiilor alese pentru ceremonia de investire. Lady Gaga va interpreta imnul national al SUA (VIDEO)

Desi ceremonia de inaugurare a noului presedinte american nu va mai putea strange acelasi numar de participanti, Joe Biden tot va sarbatori in stil mare. Presedintele ales al Statelor Unite si viitorul.

Joe Biden promite o serie de decrete inca din prima zi ca presedinte

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain.

SUA, in tensiune. Washington arata ca o tabara baricadata, in asteptarea investirii presedintelui ales Joe Biden FOTO

Un barbat inarmat a fost arestat la Washington, in timp ce incerca sa treaca peste unul dintre numeroasele puncte de control de langa Capitol Hill, unde Joe Biden va depune juramantul in cateva zile. Capitala Washington arata ca un oras in asediu. Membrii Garzii Nationale au fost mobilizati in mai multe state americane, si garduri au fost instalate in jurul unor parlamente locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )