Libnet.ro
UNICEF

11:45

Twitter nu exclude suspendarea contului presedintelui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Twitter nu exclude suspendarea contului presedintelui Donald Trump

Un inalt responsabil al Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala sa suspende contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje incendiare care incalca regulile retelei sociale. continuă pe Ziarul Bursa

Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump

Un inalt oficial Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala ar putea suspenda contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje inflamatorii care incalca regulile retelei sociale, potrivit AFP. Snapchat il acuza pe Trump ca a incitat violenta rasialaMark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti.

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, un aliat al presedintelui Donald Trump, a demisionat

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, a demisionat. Grenell este un apropiat al presedintelui Donald Trump si a starnit numeroase tensiuni in Germania prin criticile fata de guvernul cancelarului.

in apararea presedintelui Donald Trump

O personalitate puternica genereaza multi adversari ai conduitei sale, ce ii ravnesc fotoliul, atentia acordata de opinia publica si forta legala de a decide pentru o natiune. Daca ne lasam pacaliti de atacurile mediatice furibunde, de peste Ocean, zilele actualului nr. 1 la Casa Alba par a fi numarate, unii deja aplaudand inlocuirea lui Trump - ce va implini, pe 14 iunie, 74 de ani -, cu Biden, care va aniversa, pe 20 noiembrie, 78 de ani.

Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Jim Mattis, fostul secretar al Apararii, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Donald Trump, acuzandu-l pe acesta ca incearca sa ii divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Google: Atacuri cibernetice straine asupra echipelor de campanie ale candidatilor Donald Trump si Joe Biden

Echipele de campanie ale presedintelui Donald Trump si candidatului democrat Joe Biden au fost recent tinta, fara succes, unor atacuri cibernetice straine, au informat joi cercetatori de la Google, semn ca amenintarea asupra securitatii datelor nu slabeste odata cu apropierea de alegerile prezidentiale din Statele Unite, noteaza AFP citata de Agerpres.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George.

Prima platforma sociala care anunta ca nu va mai promova postarile lui Donald Trump

Reprezentantii platformei Snapchat au anuntat miercuri ca nu vor mai promova postarile presedintelui Donald Trump in cadrul functiei Discover, relateaza CNBC.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

Donald Trump vs Twitter

In ciuda concurentei altor subiecte cu mare impact international, in primul rind accentuarea tensiunilor geopolitice dintre Statele Unite si China, disputa Donald Trump Twitter a fost si ea intens mediatizata. Pe buna dreptate, pentru ca are o semnificatie mai larga, aduce in discutie maniera in care ne raportam la retelele sociale in general, la impactul acestora in plan politic si societal in ansamblu. Pot fi retelele sociale, cu trimitere in principal la Twitter si Facebook, considerate doar niste platforme tehnologice neutre, asemanatoare unor companii de telefonie sau a celor care ofera acces Internet, in conditiile in care decid sa dea avertismente utilizatorilor, sa eticheteze continutul pe care il distribuie sau chiar sa suspende conturile acestora?.

ANALIZA. Retelele sociale, intre neutralitate si partizanat politic. Adevaratele dileme in conflictul Donald Trump versus Twitter

Conflictul dintre presedintele american Donald Trump si reteaua sociala Twitter este mai mult decat o confruntare de orgolii, iar granitele sale le depasesc cu mult pe cele ale Statelor Unite. in vreme ce Mark.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )