Libnet.ro
UNICEF

08:45

Uciderea jurnalistului Khashoggi, ordonata la cele mai inalte niveluri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uciderea jurnalistului Khashoggi, ordonata la cele mai inalte niveluri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, ieri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post. continuă pe Ziarul Bursa

Erdogan afirma ca uciderea jurnalistului Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, vineri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

Turcia spune ca uciderea lui Khashoggi nu ar fi putut fi posibila fara instructiuni de la nivel nalt

Uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi la Consulatul tarii sale din Istanbul n-ar fi putut fi posibila fara instructiuni de la nivel inalt din Riad, a spus purtatorul de cuvant al partdiului AK, partidul aflat la guvernare, relateaza AFP.

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

VIDEO Imaginile dezastrului ecologic de pe Cerna. Digul imens din deseuri sufoca unul dintre cele mai frumoase rauri

Movile imense de peturi si gunoaie s-au format intr-unul dintre cele mai frumoase rauri care strabat Hunedoara. Localnicii si turistii nu au putut fi convinsi sa renunte la a-si lasa deseurile in Cerna sau pe malurile lui.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )